Abonare la google news

Vești bune pentru Dinamo! Noi investitori sunt pe drum: „A rămas să reluăm discuția la finalul lunii! Se poate realiza acordul!”

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a făcut un anunț entuziasmant pentru suporterii din „Ștefan cel Mare”, cu privire la viitorul clubului.

Oficialul clubului Dinamo a dezvăluit că în curând va relua discuțiile cu un posibil investitor turc.

Radu Birlică a mai purtat negocieri cu oamenii de afaceri din Turcia, însă cele două părți nu au ajuns la un consens din cauza conducătorilor spanioli.

Radu Birlică, despre un posibil nou investitor la Dinamo

Acesta s-a declarat încrezător că poate aduce o nouă sursă de finanțare în „Ștefan cel Mare” și a pus amânarea acestei înțelegeri pe seama neseriozității investitorilor spanioli sosiți în România, în urmă cu aproximativ jumăate de an.

„Sunt vremuri grele, grele de tot. Spaniolii nu au mai apărut, DDB încearcă să rezolve problemele și să strângă banii de tot. E o situație pe care nu am mai întâlnit-o la niciun club în 12 ani.

Pasul cel mai important e să luăm licența. Pe viitor, da, e nevoie de un investitor. Discuția cu investitorul turc a fost, nu vreau să spun acum de ce nu s-a închis contractul. Turcii au fost de acord, dar a fost reticență financiară și nu am vrut să închei acel contract în decembrie. Mai ales că spaniolii erau cum erau. Îmi era frică de un aspect financiar cerut de ei.

A rămas să reluăm discuția la finalul lunii martie sau în aprilie. Da, se poate realiza acordul. Și atunci s-ar fi făcut dacă eram de acord. A fost o chestie financiară. Da, mi-a fost frică. Nu pot da detalii. Spaniolii erau doar după furat și după bani și mi-a fost frică să fac acel contract”, a spus Radu Birlică, pentru GSP.

Este vorba despre Abdullah Kigili, un om de afaceri turc în vârstă de 77 de ani, cu care Dinamo a negociat un contract de sponsorizare în iarna trecută. Acesta este vicepreședintele clubului Fenerbahce, iar compania ce îi poartă numele deține 225 de magazine în străinătate, plus cele din Turcia.

Citeste articolul pe ProSport