3 iunie 7:12 PM

Abonare la google news

Vestea uriașă primită de Florin Tănase, după coșmarul de la națională! Golgheterul FCSB se poate bate iar la titlu: „A marcat sezonul în România!” Unde este dorit

Florin Tănase a fost omul sezonului în Liga 1, iar turcii insistă că golgheterul FCSB este pe lista scurtă a celor de la Trabzonspor și Istanbul Bașakșehir. Căpitanul lui Gigi Becali a fost eliminat în amicalul cu Georgia și va rata partida de lux cu Anglia.

Florin Tănase este aproape de plecarea din Liga 1. Căpitanul FCSB a avut cel mai bun sezon al carierei și, cu 25 de goluri marcate într-un sezon, speră să facă pasul cel mare în carieră. Anderlecht, Olympique Marseille, New York City sunt câteva dintre numele despre care s-a vorbit că l-ar dori pe mijlocaș. Cu toate acestea, cel mai aproape de transfer pare să fie Al Hilal.

Gigi Becali i-a fixat prețul lui Florin Tănase. 5 milioane de euro este suma cerută de patronul FCSB, care este dispus să mai reducă din pretenții, la cererea jucătorului.

Vestea uriașă primită de Florin Tănase, după coșmarul de la națională! Golgheterul FCSB se poate bate iar la titlu

Florin Tănase a fost titular în amicalul de coșmar al naționalei cu Georgia, pierdut de Mirel Rădoi și compania, 1-2. Mijlocașul a fost însă eliminat, iar oamenii de fotbal vorbesc despre o anumită nervozitate a jucătorului.

Turcii îi dau însă vestea cea mare. Florin Tănase este în continuare pe lista celor de la Trabzonspor, care se bat cu Iastanbul Bașakșehir.

Cele două echipe își propun să fie între protagonistele viitorului sezon din Super Lig și chiar să se bată pentru titlu.

„S-a spus că Trabzonspor, care își continuă activitatea la maximum, pentru a înființa o echipă ambițioasă pentru noul sezon în Superliga, și Bașakșehir, care își propune să joace în primele poziții din ligă, sunt interesate de Florin Tănase, Golgheterul FCSB din România.

Odată cu finalizarea sezonului în Superliga, Trabzonspor și-a accelerat eforturile pe piața transferurilor sub conducerea lui Abdullah Avcı pentru a fi mult mai competitivă în noul sezon. Trabzonspor este interesat de Florin Tănase, care joacă la FCSB în România” , scriu cei de la fanatik.com.tr, care reiau la începutul lunii iunie tema transferurilor celor de la Bașakșehir. Fosta campioană a Turciei a avut un sezon de coșmar și își propune să revină rapid în elită.

 

 

Am primit ieri o ofertă de 4 milioane de euro pentru Florin Tănase. El mi-a spus să-l las cu 4 milioane și jumătate și i-am zis bine. Că ia și el un milion jumătate salariu. Azi trebuie să ne dea un răspuns echipa dacă ne dă 4,5 milioane de euro.

Florin Tănase negociază plecarea. Dacă vin banii, pleacă. Dacă avea 22 de ani ceream 30 de milioane de euro pe el
Gigi Becali

5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt

Citeste articolul pe ProSport