luni 17 ianuarie 12:49 AM

Abonare la google news

Veste excelentă primită de Flavius Stoican înaintea meciului cu FC Argeș! Fotbalistul are șanse mari să joace din primul minut pentru Dinamo


Flavius Stoican a primit o veste foarte bună înaintea meciului pe care Dinamo îl va juca vineri pe terenul lui FC Argeș, în etapa cu numărul 22 a Ligii 1.


Mijlocașul Cătălin Carp a părăsit accidentat terenul de joc în timpul meciului amical cu Farul Constanța, încheiat la egalitate, 2-2. Antrenorul Flavius Stoican s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a moldoveanului, care pare pironit în primul „11” al trupei din Șos. Ștefan cel Mare pentru această ultimă parte a sezonului, însă a răsuflat ușurat după ce a aflat care este situația acestuia.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a anunțat că fotbalistul în vârstă de 28 de ani are șanse mari să fie apt de joc pentru primul meci oficial din 2022.

Cătălin Carp, apt de joc pentru meciul cu FC Argeș

Cătălin Carp are șanse mari să evolueze în meciul cu FC Argeș, astfel că Flavius Stoican poate să răsufle liniștit. Antrenorul lui Dinamo se temea că fotbalistul din Republica Moldova nu va putea evolua la Pitești din cauza problemelor medicale suferite în timpul partidei de antrenament cu Farul Constanța și că va fi nevoit să improvizeze.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a anunțat, însă, că jucătorul are șanse foarte mari să fie complet refăcut în timp util. Cu toate acestea, tehnicianul echipei din Șos. Ștefan cel Mare va avea un răspuns final abia în cursul zilei de luni, după ce Cătălin Carp va fi efectuat un RMN.

Atât el, cât și Andreas Mihaiu, vor fi supuși acestui tip de investigație, după ce și jucătorul crescut de Dinamo a fost nevoit să părăsească terenul la Ovidiu din cauza unor probleme de natură medicală.

„Mâine vor efectua RMN și vom vedea atunci sigur. Probabil, Carp va fi apt la meciul cu Argeș”, a declarat Iuliu Mureșan pentru GSP.

Cătălin Carp a fost titular în linia de mijloc a lui Dinamo în ambele meciuri amicale din acest an, cu Mioveni (0-2) și Farul (2-2).

Prosport.ro