joi 11 noiembrie 2:47 AM

Abonare la google news

Veste excelentă după calificarea Simonei Halep în semifinale la Linz! Deși nu se aștepta, românca a revenit în Top 20 WTA


Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) primește o veste excelentă după calificarea în careul de ași al turneului WTA 250 de la Linz! Halep a reintrat în Top 20 WTA în clasamentul live.


Deși nu se aștepta la acest lucru înaintea turneului de la Linz, ultimul la care Simona Halep participă în 2021, românca a revenit în Top 20 WTA!

Halep a câștigat 110 puncte WTA și un cec de 8.144 de euro după ce a învins-o miercuri pe Jasmine Paolini (Italia, 51 WTA), în sferturi la Linz! Punctele primite o ajută enorm pe Simona, care urcă două locuri în ierarhia mondială, până pe 20 WTA.

Veste excelentă după calificarea Simonei Halep în semifinale la Linz! Deși nu se aștepta, românca a revenit în Top 20 WTA

Simona Halep, aflată pe locul 22 mondial înaintea turneului de la Linz, a urcat pe poziția 20 în lume după calificarea în semifinalele turneului din seria WTA 250! Constănțeanca a acumulat 2.577 de puncte în clasamentul live grație victoriei cu Jasmine Paolini, scor 4-6, 7-5, 6-0, devansându-le pe Cori Gauff (SUA) și Elise Mertens. Halep, care a început sezonul pe locul 2 în lume, ar putea ajunge pe locul 15 dacă va triumfa la Linz.

Simona nu se aștepta să revină în Top 20 WTA înaintea turneului de la Linz: „Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou. Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră”, a declarat Halep, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea în Austria.

Prosport.ro