Venus intră în Pești și aduce schimbări în DRAGOSTE. Planeta iubirii în semnul Peștilor

Astrologul Daniela Simulescu a dezvăluit ce shimbări aduce în viața noastră faptul că Venus intră în Pești.

De pe 25 februarie până pe 21 martie, Venus intră în Pești și vă spun, aveam nevoie de acest moment. Cu siguranță mulți dintre noi aveam nevoie de acest moment. Venus are legătură în primul și în primul rând cu sentimentele, cu iubirea, cu iubirea din filme. Următoarea perioadă ne ajută să ne topim, să ne dizolvăm.

Citeste si:  Autoritățile pot fi sesizate despre reacțiile alergice în urma vaccinării. Sfatul unui medic de familie

Planeta iubirii în semnul Peștilor. Ce înseamnă? Înseamnă sacrificiu, visare multă, misticism, suferință pe ici pe colo, dependență emoțională.

Cu Venus în Pești, suntem îndrăgostiți de dragoste, vom visa foarte mult, ne vom imagina extraordinar de mult, vom atinge niște planuri, vom accesa niște planuri la care nu ne-am fi așteptat niciodată.

Citeste si:  Ghinea: Niciun centru de vaccinare care a creat separație între „esențiali” și restul cetățenilor nu va fi finanțat din fonduri europene. Nu vor fi finanțate privilegii. Cabinete separate pentru „esențiali” vs restul lumii reprezintă ceva rușinos

Cu Venus în Pești e o perioadă prielnică pentru a înota puțin prin această disperare. Dacă ești singur, această perioadă o să simți nevoia foarte mult de iubire, de afecțiune, de atingere, de romantism, de o vorbă bună, de o melodie, de un film. O să vrei! (…)

Pe 9 martie nu mai da vina pe celălalt că te-ai sacrificat. Nu-i mai scoate ochii celeilalte. Nu-i problema celuilalt, e problema ta! Dacă vreți să fiți Dumnezeu, fiți Dumnezeu, dar deocamdată suntem niște muritori și trebuie să ne trăim viața„, a spus Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Citeste si:  Piața muncii în 2020: Cu ce schimbări s-au confruntat angajații români în cel mai greu an

Sursa: StiriDeCluj

 9 total views