sâmbătă 20 noiembrie 7:51 PM

Abonare la google news

Vedeta lui Gică Hagi, interviu în presa din Spania: „Când m-a sunat, am știut că trebuie să vin”

Jefte Betancor a fost cel mai important fotbalist al lui Gică Hagi la Farul Constanța în turul sezonului regulat din Liga 1. Atacantul spaniol în vârstă de 28 de ani este golgheterul campionatului, cu 9 goluri marcate în 16 meciuri, unele dintre acestea fiind chiar extrem de spectaculoase.


Betancor a marcat din propria jumătate de teren în meciul pe care Farul l-a câștigat pe teren propriu cu Dinamo în startul sezonului cu scorul de 3-0. Evoluțiile sale foarte bune din România l-au adus în atenția presei din țara sa natală.

„Perla” lui Gică Hagi a ajuns în atenția jurnaliștilor de la Marca

Celebra publicație Marca i-a dedicat un material special, intitulat „Golgheterul din mâinile lui Hagi, Popescu și Marica”. În prima parte a interviului, Jefte a spus că va face orice pentru a obține titlul de cel mai bun marcator în acest sezon de Liga 1 și a dezvăluit cu ce atacanți din fotbalul mare crede că se aseamănă în joc.


Lucrurile merg foarte bine pentru mine… Dar mereu vrei să te perfecţionezi şi să ajuţi echipa să crească. Înainte de a începe Liga 1 nu mi-a trecut prin cap că mă voi lupta pentru a fi golgheter. Este un vis şi o să lupt din plin pentru el. De fapt, mă uit mereu la meciurile rivalilor mei să văd dacă marchează sau nu. Pot să dau multe goluri.

Cred că am demonstrat-o în ultimii ani. Am marcat de 16 ori în 2019/20, cu Ried, de nouă ori cu Voluntari în sezonul trecut… iar acum am nouă goluri în 15 meciuri. Sunt un «9» în profilul lui Benzema sau Lewandowski. Nu-mi place să petrec mult timp între stoperi. Trebuie să ies şi să mă demarc”, a spus Jefte Betancor sursei citate.

Jefte a fost entuziasmat de posibilitatea de a fi antrenat de „Regele” fotbalului românesc

Betancor s-a făcut remarcat pentru prima dată în România la FC Voluntari. După evoluțiile foarte bune de la echipa ilfoveană, spaniolul născut în insula Las Palmas a avut mai multe oferte din străinătate.

El a dezvăluit că ales să semneze cu Farul Constanța deoarece nu a putut rezista „tentației” de a fi antrenat de marele Gică Hagi.

Am vrut să fac un salt în aspiraţiile mele şi am primit oferte din Grecia, Israel, Polonia… Dar când antrenorul (n.r. Gică Hagi) m-a sunat personal pentru a mă convinge, nu m-am gândit de două ori. Să-l ai pe Hagi antrenor este uimitor. Este o legendă, înveţi multe şi ştiam că modul lui de a juca, foarte ofensiv, mi se va potrivi.

Hagi vrea sa fie cel mai bun. S-a născut să câştige şi asta ne transmite. Obiectivul nostru în acest sezon este de a ajunge în Europa şi, de acolo, mai sus”, le-a mai spus atacantul conaționalilor săi.

Totodată, atacantul spaniol a avut cuvinte de laudă și la adresa președintelui Gică Popescu, cel care l-a impresionat cu implicarea sa în activitatea echipei. În final, Betancor a spus și că își dorește și să ajungă să joace în La Liga într-o bună zi.

E o bucurie. Respiri fotbal peste tot la Farul. Nu prea am discutat cu Marica, dar Gică Popescu este prezent la toate meciurile. E foarte apropiat de noi. Nu știu ce îmi rezervă viitorul. Pentru moment am doi ani de contract cu Farul. Sigur că aș vrea să mă întorc în Spania. E logic, e cel mai bun campionat din lume și voi munci ca să revin acolo”, a încheiat golgheterul Ligii 1.

Gică Hagi, replică dură pentru Mihai Stoichiță, după interviul acestuia în Playsport: „Asta e întrebarea mea pentru directorul tehnic al naționalei”

 

Playsport.ro


Stirile.eu