duminică 5 septembrie 9:48 AM

Abonare la google news

Vasile Dîncu, avertisment pentru colegii din PSD în plin scandal al coaliției: ‘Acesta este cel mai mare pericol în acest moment’


Vasile Dîncu îşi îndeamnă colegii din PSD să fie precauţi după scandalul din coaliţia de guvernare. „Noi suntem într-o situație bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reușim să fim inteligenți, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora”, spune Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.


„Trebuie să fii atent în opoziție, care sunt situațiile care au potențial de a te sprijini să mergi mai departe, să iei puterea sau să faci alte lucruri. Deci noi, suntem într-o situația bună, în sensul acesta, pentru că dacă ne uităm din punct de vedere electoral, imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu, pierd foarte mult prin această centrare excesivă pe interesele lor, lăsând interesul public deoparte”, a declarat Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, pentru Digi 24.

Vasile Dîncu îşi îndeamnă colegii din PSD să fie precauţi după scandalul din coaliţia de guvernare, respectiv depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

„Pe de altă parte și noi trebuie să fim inteligenți în această situație, și sper să reușim să fim inteligenți în această situație, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care își dau în cap unii altora. Pentru că acesta este cel mai mare pericol în acest moment”, avertizează Vasile Dîncu.

Stiripesurse.ro