Abonare la google news

Varujan Vosganian: ‘Ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării’

Președintele Uniunii Armenilor din România, fostul deputat Varujan Vosganian, susține că trebuie să se facă o campanie și împotriva vaccinării. El dă exemplul unei colege, care a ales să se vaccineze și a murit.

„Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății.

Citeste si:  Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul împotriva COVID-19: „Sper că nu va deveni obligatoriu”

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit. Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi”, a spus Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  Vasile Maftei, optimist după eșecul cu UTA: „Nu putem face înmormântare pentru un singur meci!”. FC Voluntari mai așteaptă jucători: „Cu siguranță, vor mai veni!”

Citește și: AUDIO – Emil Boc îi dojenește pe reprezentanții BOR care nu promovează vaccinarea: ‘Au atitudini care nu fac cinste Bisericii Ortodoxe’ .

Citeste articolul pe Stiripesurse