vineri 3 decembrie 3:03 PM

Abonare la google news

Varianta surpriză pentru banca lui CFR Cluj, dacă Petrescu merge la națională! Un fost selecționer se bate cu Mutu pentru post!


FRF este în căutarea unui nou selecționer pentru naționala României. Oficialii federației au demarat în ultimele zile discuții cu Dan Petrescu. În cazul în care ”bursucul” va accepta oferta FRF, a apărut o variantă surpriză pentru banca lui CFR Cluj.


Dan Petrescu, la un pas de echipa națională a României

Naționala României nu are selecționer de ceva timp, după ce Mirel Rădoi a decis să nu continue la cârma echipei. În această situație, conducătorii FRF au demarat negocieri cu mai mulți antrenori. După ce au fost refuzați de Mirel Rădoi, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, federalii și-au îndreptat atenția către Dan Petrescu. Primele discuții au avut loc deja. Antrenorul CFR-ului a promis că va da un răspuns final după ultimul meci al echipei sale, în acest an. Mai exact, Petrescu va anunța dacă va prelua naționala după weekend-ul 18/19 decembrie.

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”, a declarat Dan Petrescu pentru Gsp.

Variantă surpriză pentru banca lui CFR Cluj

Conducerea lui CFR Cluj nu se va opune eventualei plecări a lui Dan Petrescu la echipa națională, având în vedere că în urmă cu o lună doreau să-l demită. În acea perioadă, oficialii din Gruia au cochetat cu ideea aducerii lui Ladislau Boloni. Fostul selecționer a fost în discuții și cu Sepsi, dar văzând că CFR are intenții serioase a declinat oferta covăsnenilor.

CFR Cluj i-ar oferi lui Boloni cel mai mare salariu din Liga 1 pentru a semna și o primă consisetentă de calificare în grupele Champions League. Se pare că prima ar fi mai mare decât salariul pe un an. Negocierile dintre Boloni și CFR Cluj ajunseseră luna trecută într-o fază foarte avansată vorbindu-se inclusiv despre viitoarele transferuri din Gruia. Se pare că Boloni a cerut 4 jucători pentru perioada de mercato din iarnă, trei dintre aceștia fiind liberi de contract. Pe fondul acestei situații sunt șanse foarte mari ca Boloni să devină antrenorul lui CFR Cluj dacă Dan Petrescu preia echipa națională a României.

Adrian Mutu este în cărți pentru banca tehnică a lui CFR Cluj

În cazul în care Dan Petrescu va accepta oferta FRF, Neluțu Varga are un plan bine stabilit. Dacă discuțiile cu Ladislau Boloni nu se concretizează, patronul CFR-ului intenționează să-l aducă pe banca clujenilor pe Adrian Mutu. Având în vedere prietenia dintre cei doi, șansele ca Mutu să devină noul antrenorul al clujenilor sunt mari. În trecut Varga a mai dorit să-l aducă pe ”briliant” la Cluj. Atunci el s-a lovit de refuzul fostului președinte al clubului, Marian Copilu. Cum acesta din urmă nu mai face parte din organigrama clubului din Gruia, instalarea lui Mutu pe banca tehnică a echipei are cale liberă.

Playsport.ro