duminică 4 iulie 12:00 AM

Abonare la google news

Vali Lazăr nu se teme de haosul de la Dinamo și se cere în echipa „câinilor”: „Nu îmi e frică, m-aș întoarce!”


După ce a mai trecut printr-o insolvență cu „câinii roșii”, Vali Lazăr nu se teme de haosul de la Dinamo. El cere să se întoarcă la echipa la care a mai fost legitimat de două ori. Care sunt șansele să semneze cu echipa din „Ștefan cel Mare”.


Vali Lazăr nu se teme de haosul de la Dinamo și se cere în echipa „câinilor”

Declarație surprinzătoare din partea lui Vali Lazăr, rămas liber de contract după despărțirea de Al-Shahania SC. Înainte să ajungă în Qatar, fotbalistul român a evoluat de două ori la Dinamo: între 2013-2017 și din ianuarie până în octombrie 2020. Cu toate că a mai trecut printr-o insolvență cu „câinii roșii”, Lazăr nu se teme de haosul de la echipă și ar semna în orice clipă cu aceștia.

M-aș întoarce, am fost în insolvență în era domnului Negoiță și am fost plătit la timp. Nu mă sperie asta, dacă jucătorii sunt plătiți la timp e mult mai OK. Ce presiune e în insolvență? Nu poți să te duci în Europa, nu e nicio presiune, atât timp cât găsești jucători capabili pentru Liga 1 și îi plătești la timp e OK.

Dacă se respectă insolvența așa cum a făcut-o Ionuț Negoiță, cred că Dinamo e un club OK pentru fotbaliști”, a declarat Lazăr pentru DigiSport.

Din păcate Vali Lazăr nu o să poată ajunge pentru a treia oară la Dinamo deoarece echipa nu poate face momentan transferuri. Este de amintit faptul că echipa din „Ștefan cel Mare” a mai trecut printr-o insolvență din mai 2014 și până în septembrie 2015.

La ce echipă ar putea ajunge fotbalistul

Întrebat dacă ar fi dispus să semneze cu FCU Craiova, echipa nou-promovată a lui Adrian Mititelu Jr. care îl are acum antrenor pe Adrian Mutu, Lazăr a negat această posibilitate. El a explicat faptul că nu-și dorește să mai fie departe de casă și că o să semneze doar cu o echipă din București sau Ploiești.

Vali Lazăr se ală acum în negocieri cu FC Voluntari. Ce oferte mai are fotbalistul și unde ar putea juca în noul sezon.

M-am întâlnit cu Bogdan (n.r. – Bălănescu, directorul general), mingea e în terenul lor. Le-am spus pretențiile, Bogdan știe ce-mi doresc eu. Am oferte din liga a doua din Arabia Saudită și Emirate, dar sunt mici. A rămas că există posibilitatea asta, dacă va fi nevoie de mine și dacă și eu voi fi OK peste 7-8 zile, dacă oferta este convenabilă și pentru mine și pentru ei”, a mai declarat Lazăr potrivit aceleeași surse.

Playsport.ro