Abonare la google news

Valeriu Răchită i-a propus patru antrenori lui Gigi Becali la FCSB, dar anunță: „Tot asta va aduce! Șumudică n-a fost secund vreodată”

Valeriu Răchită știe de ce Marius Șumudică l-a refuzat în cele din urmă pe Gigi Becali și a mărturisit că a avut patru propuneri de antrenor pentru patronul de la FCSB.

În direct la ProSport Live, Răchită, un vechi contestatar al lui Becali, crede că Șumudică și-ar fi bătut joc de meserie dacă accepta să semneze cu FCSB.

Marius Șumudică nu va ajunge la FCSB. Antrenorul a ezitat după ce Gigi Becali i-a oferit un contract fabulos pentru România. Negocierile dintre cei doi au fost anunțate în exclusivitate de ProSport.

Valeriu Răchită, după ce Marius Șumudică a refuzat-o pe FCSB: „Va aduce tot un secund”

Valeriu Răchită este convins că Becali va miza tot pe un „antrenor secund”, așa cum a tot făcut în ultimii ani, fără să poată câștiga titlul.

„Nu avea cum să semneze Șumudică. N-a vrut să-și bată joc de cariera de antrenor. N-a fost secund vreodată! Am încercat să-i spun că sunt patru antrenori liberi de contract, cu trecut stelist: Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, Costel Gâlcă, Victor Pițurcă. Acolo există însă un singur stăpân, care le face pe toate. Normalitatea la FCSB înseamnă să asculți ce spune patronul, iar asta nu e profesionism. Mi-am dat seama că meseria de antrenor în România a fost un derizoriu și am decis să fac un pas în spate”, a spus Valeriu Răchită, la ProSport Live.

„Becali va aduce tot un secund. Toni Petrea a reușit să se eschiveze la întrebările mass-mediei, dar dacă vrei să îți bați joc de meseria de antrenor, te duci la FCSB. Diferența dintre CFR și FCSB s-a făcut și la manageri. Marian Copilu a fost aproape de echipă, iar Gigi Becali a spus că Mihai Stoica este de decor la FCSB”, a mai afirmat fostul mare fundaș din Ghencea.

Citeste articolul pe ProSport