26 septembrie 11:01 PM

Abonare la google news

Valeriu Iftime, furios după remiza cu FCU Craiova: „Feșnic, un nimeni! Dacă m-ar chema Mutu, mi-ar fi rușine”

Valeriu Iftime a fost extrem de furios după remiza pe care echipa sa, FC Botoșani a înregistrat-o cu FCU Craiova, duminică, pe teren propriu, scor 1-1. Patronul moldovenilor a fost scos din sărite de maniera de arbitraj, dar și de modul în care adversarii s-au exprimat în teren.

FC Botoșani a smuls un egal în minutul 90, după ce fundașul Joyskim Dawa a reușit să-l învingă pe Robert Popa, stabilind scorul final. Oltenii au deschis scorul în minutul 60 prin Sekou Sidibe. Fotbalistul pe care Adrian Mutu l-a exclus din lot după meciul cu FCSB, dar l-a reprimit înaintea partidei cu FC Botoșani

Rezultatul de egalitate nu ajută cu adevărat pe nimeni. FC Botoșani poate pierde contactul cu liderul CFR Cluj, iar FCU Craiova nu iese din zona „tulbure” a clasamentului. Formația lui Adrian Mutu este pe locul 12, cu doar 9 puncte adunate în 10 meciuri.

Valeriu Iftime, supărat pe Horațiu Feșnic și Adrian Mutu, la finalul meciului

La final, patronul gazdelor, Valeriu Iftime, a făcut mare scandal. Principala sa țintă a fost centralul partidei, Horațiu Feșnic. Apoi, după ce a închis problema arbitrajului, și-a îndreptat atenția către Adrian Mutu și modul în care acesta a închis jocul pe final.

„E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Daca mai şi luam bătaie era ruşinea ruşinilor. Feşnic, atâta poate! Adică daca nu era în alta lumea decât un fotbalist, mediocru. Atât poate, atâta face şi e şi încrezut. la faza aia, acolo, nu știu daca el sau tuşierul trebuia să îi spună, ridici piciorul la un metru. Nu mai contează.

Eu când văd Feşnic şi din categoria lui, văd o întâmplare. Atât pot, atâta fac, fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care știu să facă fotbal. Ei sunt la pura întâmplare, încearcă şi ei să dea goluri, sunt actori că sutele de fotbalişti pe care nu îi ştie nimeni. Aşa e Feşnic în arbitraj. E un nimeni acolo care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost să mai. Tuşierul trebuia să spună ceva, ceilalţi. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atâta a văzut la faza aia. Nu arbitrajul ne-a bătut, ne-am bătut noi pentru că trebuia să jucam mai mult fotbal cu echipele astea”

Stau 7 în 30 de metri, cu echipa lor. Pentru ei 0-0 era cel mai bun rezultat, ceea ce pentru mine care stau în nenorocirea asta de fotbal… Dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine. Cum să stai aşa, încerci să joci, faci ceva… Să stai aşa în apărare că să aştepţi ce?”, a declarat Valeriu Iftime, la finalul partidei cu FCU Craiova

Citeste articolul pe ProSport