duminică 21 noiembrie 8:04 AM

Abonare la google news

Valeriu Gheorghiță, la un an de când coordonează campania de vaccinare: ‘M-am întrebat dacă aș mai accepta această responsabilitate’

Medicul Valeriu Gheorghiţă transmite sâmbătă, la împlinirea unui an de când a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, că s-a întrebat dacă ar mai accepta această responsabilitate dacă ar putea da timpul înapoi, iar răspunsul a fost, fără ezitare, unul afirmativ.


„Am fost onorat şi pe deplin conştient de responsabilitatea care mi-a fost încredinţată! În tot acest timp am fost dedicat acestui demers, m-am implicat cu toată priceperea mea în organizarea campaniei de vaccinare care a debutat fix la 5 săptămâni de la numirea mea, adică pe 27 decembrie 2020! Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: transparenţă, onestitate, decizii bazate de date ştiinţifice, echilibru, deschidere spre dialog şi comunicare cu toţi cei implicaţi în implementarea strategiei de vaccinare, empatie şi înţelegere faţă de ezitările şi preocupările oamenilor”, a transmis Valeriu Gheorghiţă sâmbătă seară, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook RoVaccinare. .

Medicul mărturiseşte că s-a întrebat cu onestitate, dacă ar mai accepta această responsabilitate.


„Răspunsul a fost fără ezitare DA, deşi nu este deloc uşor…ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, şi anume: «Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic şi fii un nimică – Aristotel; «Când oboseşti, învaţă să te odihneşti, nu să renunţi»– Banksy”, mai scrie medicul.

El a transmis mulţumiri familiei sale care îl susţine, colegilor săi din CNCAV dar şi preşedintelui Klaus Iohannis pentru încrederea şi susţinerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu