duminică 31 octombrie 9:00 PM

Abonare la google news

Valeriu Gheorghiţă: 7.000.000 nu e un simplu număr, sunt oameni care au avut încredere


Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiţă, spune că 7.000.000, pragul depăşit de România duminică în ceea ce priveşte persoanele vaccinate cu prima doză, nu este un simplu număr, ci sunt de fapt tot atâtea destine, oameni care au avut încredere.


„Mulţumesc tuturor celor care au ales să se vaccineze şi să fie solidari nevoii de a ne fi mai bine! Fiecare are motivele lui pentru care s-a vaccinat”, a spus Valeriu Gheorghiţă, duminică, în ziua în care România a depăşit pragul de 7 milioane de persoane vaccinate cu prima doză.

Acesta susţine că povestea fiecăruia dintre cei 7 milioane de români vaccinaţi este specială.

„Am fost curioşi cu toţii care este prima persoană din România care se vaccinează împotriva COVID-19. Am vrut să o cunoaştem, să-i ştim povestea. Ce bine ar fi dacă am putea să ştim povestea a 7 milioane de persoane. Cu siguranţă fiecare poveste este specială. Cred că în felul acesta am fi mai înţelegători, mai uniţi, mai toleranţi, mai implicaţi, mai încrezători! Pentru că 7.000.000 nu este un simplu număr… sunt, de fapt, 7.000.000 de destine, de poveşti, de oameni, care au avut încredere, care au fost solidari, care nu au rămas indiferenţi, care pot schimba viitorul nostru, al tuturor”, a mai spus coordonatorrul campaniei de vaccinare.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro