Abonare la google news

Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău s-a dus cu bicicleta la serviciu

Valentin Ivancea a aderat la inițiativa prin care se vrea să se tragă un semnal de alarmă asupra necesității de a intensifica eforturile proprii, în vederea îmbunătățirii calității aerului în mediul urban, prin reducerea poluării, din cadrul programului național propus de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – “VINEREA VERDE – STOP! MAȘINA STĂ PE LOC!”

În pofida dimineții răcoroase, am decis ca astăzi să vin spre Consiliul Județean pe bicicletă, marcând astfel ‘vinerea verde’, instituită în plan național la inițiativa Ministerului Mediului. Din păcate, îndatoririle de serviciu şi programul de la birou, adeseori prelungit, nu-mi permit să merg/circul cu bicicleta atât cât aş dori. În ciuda acestui neajuns, ori de câte ori se iveşte prilejul, profit de ocazie pentru a pedala câțiva kilometri în şaua bicicletei. Acest mijloc de deplasare non-poluant şi sănătos câştigă din ce în ce mai mulți adepți şi la noi, fapt cu adevărat îmbucurător: într-o Europă Verde, din care şi noi facem parte, bicicleta se profilează drept una din soluțiile pentru reducerea poluării şi salvarea mediului înconjurător. Să profităm cât mai mult de ea!”, a scris Valentin Ivancea pe pagina de Facebook.

Citeste si:  Prevenţia bolilor cardiace. Sfaturi pentru o inimă sănătoasă

Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău, fan al ciclismului

De precizat că președintele Consiliului Județean e un practicant al ciclismului. ”Sunt amator, atât cât îmi permite timpul”, a mai spus Valentin Ivancea.

Conducerea instituției a decis, joi, că vineri, 12 martie 2021, pentru deplasarea la/de la serviciu, angajații Consiliului Județean Bacău și ai instituțiilor subordonate vor înlocui mașinile personale cu unul dintre mijloacele de transport alternative (bicicletă, transport în comun, mers pe jos).

Citeste si:  Nicoleta Voicu l-a umilit pe Gheorghe Turda. De la ce a repornit scandalul, de fapt

Citeste articolul pe Gandul

 39 total views