28 septembrie 2:01 PM

Abonare la google news

Val de glume, după ce o priză defectă a apărut într-o fotografie oficială cu Ursula von der Leyen și Klaus Iohannis

  • În pozele oficiale de la vizita Ursulei von der Leyen, se vede o priză ieșită din perete
  • Printre comentarii regăsim și ”aia e priza la public a lui Iohannis”
  • Guvernul vrea să aloce 2,45 mld. euro pentru sănătate din PNRR

Vrem bani din partea Comisiei Europene, dar în proces, ne facem de râs. În pozele oficiale de la vizita de ieri a Ursulei von der Leyen la Spitalul Universitar din București, s-a găsit un motiv de ironii. O priză care era ieșită din perete.

Așa cum era de așteptat, priza desprinsă din perete a stârnit internauții și a dat curs glumelor în online. Comentariile la poză variază de la ”aia e priza la public a lui Iohannis” și până la ”Este priză mobilă”. Printre cele mai notabile a fost un comentariu care spunea că priza e prevăzută în PNRR-ul nostru.

Nu știm dacă cei trei au observat detaliul cu pricina, dar cert este că imaginile au luat pe sus rețelele de socializare.

Guvernul vrea să aloce pentru capitolul Sănătate din PNRR suma de 2,45 de miliarde de euro. Principalele obiective pe Sănătate sunt creșterea accesului, siguranța și calitatea serviciilor medicale și a infrastructurii sanitare, în condițiile în care există clădiri în care se desfășoară servicii medicale, care constituie un pericol pentru pacienți și pentru personal, atât din punct de vedere al infecțiilor, cât și din punct de vedere structural și de siguranță la incendii.

De aici vin și toate ironiile legate de acea priză, pentru că prezintă, în sine, un pericol.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews