26 mai 1:12 PM

Abonare la google news

Vaccinare fără programare la centrele de la Romexpo. Vârstnicii peste 65 de ani, liber la orice oră la imunizare

De la începutul acestei săptămâni, bucureștenii au la dispoziție și un centru de vaccinare drive-thru, la Romexpo. De asemenea, bucureștenii au la dispoziție și un centru de vaccinare drive-thru în Sectorul 1 al Capitalei. Centrul de vaccinare a fost deschis în incinta parcării Metro Băneasa (cu acces din Calea Ion Zăvoi). Cei care doresc să se vaccineze o pot face în acest centru de luni până sâmbătă între orele 08.00-20.00, iar duminică între orele 08.00-18.00.

Sunt nouă centre cu 50 de puncte de vaccinare situate în pavilionul C2 din cadrul Complexului Expozițional „Romexpo”, Bulevardul Mărăști nr. 65-67, cel mai mare centru de vaccinare din România.

Punctele de vaccinare sunt deschise în fiecare zi de luni până duminică, între orele 08:00-20.00, iar vaccinurile folosite pentru imunizare sunt Pfizer, Moderna și Astrazeneca. Vârstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice oră din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu vârsta până în 65 de ani după ora 14.00.

„Vaccinarea și respectarea în continuare a măsurilor de prevenție recomandate de specialiști reprezintă singurele soluții prin care putem stopa răspândirea virusului în comunitate. Sănătatea noastră, a tuturor, depinde de numărul celor care se vaccinează și care conștientizează că numai așa putem opri pandemia și ne putem relua viața normală”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

CITEȘTE ȘI PREMII ÎN VALOARE DE 40.000 DE LEI LA MARATONUL VACCINĂRII DIN IALOMIȚA, DE ZIUA COPILULUI! CEI CARE SE IMUNIZEAZĂ POT CÂȘTIGA LAPTOPURI, TABLETE ȘI TELEFOANE MOBILE

Citeste articolul pe Cancan