vineri 4 iunie 11:12 PM

Abonare la google news

Va trece Gabriela Cristoiu peste violențele iubitului? Insistențele bărbatului aproape au înduplecat-o. „Încearcă să ne împăcăm și să facem o familie”

În urmă cu doar o lună Gabriela Cristoiu a avut parte de un episod traumatizant, a fost bătută și șantajată de iubitul turc. Însă, tânăra pare că aproape a uitat momentele de groază și se gândește la o împăcare.


În cadrul unei emisiuni de televiziune, Gabriela Cristoiu a dezvăluit că deși relația cu iubitul turc s-a terminat cât se poate de urât ar lua în calcul o împăcare. Aceasta a spus că bărbatul și-a cerut iertare pentru toate violențele și insistă să se împace. Deși nu a uita lucrurile prin care a trecut, Gabriela Cristoiu ia în considerare fiecare opțiune.

„Pe mine mă doare sufletul pentru că el a făcut aceste lucruri exact în ziua de Paște. Eu nu am iertat nimic, dar acest om încă încearcă să se împace cu mine și eu nu știu ce să fac. Sunt la mijloc, nu știu dacă eu ar trebui să mă împac cu el sau să nu mă împac cu el. Acest om este un om foarte violent, foarte posesiv și foarte gelos”, a spus Gabriela Cristoiu, la Antena Stars.


(CITEȘTE: GABRIELA CRISTOIU A FOST BĂTUTĂ CRUNT DE IUBITUL EI: ”SUNT INTERNATĂ, PLINĂ DE VÂNĂTĂI, TREMUR TOATĂ!”)

„Încearcă să ne împăcăm și să facem o familie”

A fost bătută, amenințată și șantajată, însă sentimentele nu au fost îngropate. Cel care i-a provocat atât de mult rău o vrea înapoi și spune chiar că se gândește să întemeieze o familie cu ea. Iar Gabriela Cristoiu deși a trecut printr-un calvar nu ignoră această posibilitate.

 „M-a lovit în față și m-a pus pe jos. El a făcut toate lucrurile astea. Au fost cele mai grele momente pentru mine, pentru că nu aveam cum să plec. Nu aveam telefon. Am sărit pe fereastră. (…) Eu nu iert. Violența nu se justifică, dar acest om încă încearcă să ne împăcăm și să facem o familie”, a mai spus tânăra.

(VEZI ȘI: GABRIELA CRISTOIU, TOTUL DESPRE DESPĂRȚIREA DE AFACERISTUL TURC. CARE A FOST MOTIVUL RUPTURII: „ESTE UN OM FOARTE VIOLENT”)

Cancan.ro


Stirile.eu