26 septembrie 10:01 PM

Abonare la google news

UTA Arad – CFR Cluj, ora 21:00, Live Video Online, în etapa a 10-a din Liga 1. Se anunță un duel aprins pe arena Francisc von Neuman

UTA Arad – CFR Cluj, are loc acum, pe arena „Francisc von Neuman” din Arad, într-un duel programat în etapa a 10-a din Liga 1.Partida dintre UTA Arad și CFR Cluj se poate vedea la TV pe Digi Sport 1, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Cele mai importante faze ale partidei de pe stadionul „Municipal” din Botoșani vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Min. 45+1: Pauză!

Min. 39: Ocazie bună pentru UTA! Ioan Hora câștigă duelul la cap cu un fundaș, Bălgrădean iese pe sub minge, dar aceasta trece peste poartă!

Min. 27: GOOOLLL CFR Cluj! Alexandru Chipciu are o execuţie fantastică, din întoarcere, voleu, iar balonul se opreşte în vinclul porţii lui Iacob. Gol superb!

Min. 26: Valentin Costache şutează de la mare distanţă, dar fără probleme pentru Iacob.

Min. 22: Şutul lui Baravykas a trecut mult peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 14: Chipciu scapă în flancul drept, însă centrarea sa nu ajunge la niciun coleg.

Min. 11: Arădenii şi-ar fi dorit un penalty la duelul dintre Hora şi Burcă.

Min. 10: Un joc pe contre, dar fără faze de poartă.

Min. 1: A început partida!

UTA Arad – CFR Cluj 0-1 (Chipciu 27), Live Video Online, în etapa a 10-a din Liga 1

Echipele de start:

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Passaglia, Batha – Ubbink, Miculescu, Roger – I. Hora
Rezerve: Balauru, Shliakov, Medimorec, Bustea, Vorobjovas, Mercioiu, Isac, Antal, C. Mihai
Antrenor: Laszlo Balint

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu, A. Păun – Petrila, V. Costache, Chipciu
Rezerve: Hindrich, Fl. Ștefan, Graovac, D. Ciobotariu, Boateng, Gîdea, Fica, Gondiu
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

Se întâlnesc față-n față două formații foarte bune ale începutului de sezon. Chiar dacă este distanță mare de puncte între cele două formații, atât CFR Cluj, cât și UTA Arad, au suferit o singură înfrângere în primele nouă etape.

Singura diferența este că, în patru rânduri UTA Arad a încheiat la egalitate, iar în același timp CFR Cluj reușea să câștige. Astfel, sunt opt puncte între cele două formații: CFR Cluj pe locul 1, iar UTA Arad pe locul 7.

Campioana României are mari probleme cu accidentările, înainte acestui meci. În plus, după meciul cu UTA, CFR Cluj trebuie să se concentreze pentru meciul cu Randers din Conference League. O grijă în plus pentru Dan Petrescu.

Nu va fi deloc un meci ușor pentru CFR Cluj, pe stadionul Francisc von Neuman. UTA nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, în acest sezon.

Citeste articolul pe ProSport