vineri 3 decembrie 10:16 PM

Abonare la google news

Urmează pasul cel mare!? Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în urmă cu doi ani: ”Așa mi-aș dori să se îmbrace ca mireasă”


Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea artistică din România. Cei doi foști concurenți „Asia Express” au planuri mari de viitor, mai ales după ce artistul a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, în timpul show-ului de la Antena 1. Însă, când va avea loc nunta lor? Pe rețelele de socializare, Speak a distribuit o imagine cu Ștefania, spunând că în acel mod și-ar dori să fie rochia de mireasă.


Cei doi foști concurenți ai emisiunii „Asia Express” își expun, de cele mai multe ori, viața pe rețelele de socializare. Speak și Ștefania sunt întotdeauna în contact cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. Recent, Speak a distribuit în secțiunea Instastory o imagine cu partenera sa de viață, Ștefania, îmbrăcată în ton cu celebrul serial ”Casa de Papel”, luând parte la un proiect. În dreptul imaginii, Speak a scris: ”Așa mi-aș dori să se îmbrace ca mireasă”. Admiratorii cuplului abia așteaptă ca aceștia să își unească destinele în fața ofițerului Stării Civile și să joace la nuntă!

Vezi și CUM S-AU CUNOSCUT SPEAK ȘI ȘTEFANIA. CINE A FĂCUT PRIMUL PAS LA ÎNCEPUTUL RELAȚIEI

Sursă foto: Instagram

Citește și CRISTINA ȘTEFANIA, SEXY ȘI MULATĂ! ȚINUTA CU CARE IUBITA LUI SPEAK I-A PUS PE JAR PE INTERNAUȚI. „M-AM ÎNDRĂGOSTIT…”

Cum s-au cunoscut Speak și Ștefania

În urmă cu mai bine de trei ani, Speak şi Ştefania au început colaborarea pe plan profesional şi petreceau din ce în ce mai mult timp împreună. Ea apăruse în piesa artistului ,”Libelula”, şi erau de nedespărţit. De atunci toată lumea își punea semne de întrebare în privința relației celor doi. Nu de alta, dar Speak susținea pe atunci că sunt doar prieteni. Timpul, însă, a trecut… artistul și Ștefania se distrau și munceau împreună, iar până la iubire nu a fost decât un pas!

Sursă foto: arhivă Cancan / Instagram

Cancan.ro