miercuri 2 iunie 6:24 PM

Abonare la google news

Urmărire ca în filmele de acţiune în Suceava. Prins de poliţie, un bărbat beat a pretins că este fratele său

Sursa Foto: Mediafax


  • Poliţia a încercat să oprească maşina care mergea în zig zag şi evita la limită coliziunea cu alte autoturisme
  • La secţie, tânărul în vârstă de 20 de ani a încercat să se legitimeze cu datele fratelui său, cu şase ani mai mare
  • Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Pe străzile din Suceava s-a desfăşurat o scenă similară cu cele din filmele de acţiune, în momentul în care un echipaj de poliţie a reparat o maşină care mergea într-un mod haotic.

Poliţia a încercat să oprească maşina care mergea în zig zag şi evita la limită coliziunea cu alte autoturisme, relatează Ziarul de Suceava. Şoferul maşinii nu i-a băgat în seamă pe poliţişti şi şi-a continuat drumul haotic.


În cele din urmă, poliţia a reuşit să îl oprească pe şofer şi i-au cerut documentele personale. Iniţial, bărbatul a încercat să fugă, însă a fost prins de agenţi şi dus la sediul poliţiei din Suceava.

La secţie, tânărul în vârstă de 20 de ani a încercat să se legitimeze cu datele fratelui său, cu şase ani mai mare. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


Stirile.eu