Abonare la google news

UPDATE VIDEO Peste 1500 de mp afectați de incendiul din Suceava, unde acționează 18 mașini de stingere și 5 autoscări. Intervenția este dificilă din cauza cantității mari de lemn/ Clădirea comună a Prefecturii și Consiliului Județean se află în reparații de câteva luni

UPDATE Ora 11:05 În acest moment, dispozitivul de stingere este format din 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări, informează ISU Suceava.

UPDATE Ora 09:53 În momentul de față, echipajele care intervin sunt 12 mașini de stingere, 1 cisternă a serviciul voluntar pentru situații de urgență, cu cantitate de 20 t apă, 4 autoscări, 2 ambulanțe SMURD.

Citeste si:  Iubita lui Culiță Sterp l-a prins cu minciuna pe Cătălin Moroșanu. Ce s-a întâmplat la Survivor

UPDATE Ora 09:42 ISU Suceava a transmis că în cadrul intervenției de stingere a focului participă și o mașină de stingere și o autoscară de la ISU Botoșani. Focul se întinde pe o suprafață de 1500 mp.

UPDATE Ora 09:34 Reprezentanții ISU au declarat pentru G4Media că la fața locului se intervine cu 4 autospeciale și o autoscară, iar la incendiu se află și două ambulanțe SMURD. Nu sunt victime momentat, au mai transmis autoritățile.

Citeste si:  HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021.O zi dificilă pentru unele zodii, dar Berbecii au o zi grozavă

UPDATE 09:30 Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava a declarat, la Digi24, că pompierii intervin pentru stingerea incendiului. Reprezentantul ISU a mai spus că intervenția este foarte dificilă din cauza suprafeței mari și a faptului că în zona respectivă există o cantitate mare de lemn.

știrea inițială

Un incendiu puternic a cuprins podul clădirii care găzduiește Prefectura și Consiliul Județean Suceava, sâmbătă dimineață. Un martor ocular a declarat, la Digi24, că focul s-a extins repede, iar pompierii au ajuns deja la fața locului. Clădirea se află în reparații de câteva luni, a mai declarat martorul ocular.

Citeste si:  AUR, despre pașaportul de vaccinare: „Măsură discriminatorie. Acționează pentru un control mai strict al populației”

sursa foto: ISU Suceava


Citeste articolul pe G4Media