3 iunie 9:48 PM

Abonare la google news

UPDATE Un bărbat căutat de 18 ore a fost găsit la ieşire din Slatina. „Era blocat în mlaştină până la nivelul brâului“

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 87 ani,  era căutat de poliţişti de 18 ore, însă dispăruse de la domiciliu încă din data de 1 iunie. 

„La data de 02 iunie a.c., orele 23:00, un bărbat din municipiul Slatina, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, tatăl său, un bărbat în vârstă de 87 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 01 iunie şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, fiind mobilizate efective sporite.

În cursul zilei de 03 iunie, în jurul orelor 17.00, bătrânul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetatie înaltă şi apă, fiind extras şi preluat de paramedicii SMURD şi echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. 

La activităţile de căutare au participat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Slatina şi lucrători ISU.

„Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială pentru primă intervenţie, au intervenit în municipiul Slatina, în zona străzii Cuza Vodă, pentru salvarea unui bărbat dintr-o mlaştină. În sprijinul pompierilor a venit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Olt şi echipaje de poliţie. Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de terenul foarte accidentat şi de faptul că bărbatul era blocat în mlaştină până la nivelul brâului“, a declarat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. 

Persoana a fost adusă într-o zonă sigură de către echipajele de pompieri şi preluată de cadrele medicale, conştientă, cu hipotermie. Aceasta a fost transportată ulterior la UPU Slatina.

Ştirea iniţială

S-a solicitat ajutor medical la ieşire din Slatina, aproape de zona industrială, unde ar fi fost găsit un bărbat care este căutat de ore bune, inclusiv cu câinii de urmă, spun persoane care au fost martore la operaţiunea de salvare. 

Bărbatul a fost găsit imobilizat în nămol, fiind preluat de către un echipaj medical. Bărbatul este conştient şi cooperează cu cei sosiţi în ajutor.

Vă recomandăm şi:

Elicopter SMURD, alături de zeci de echipaje, în căutarea unui bărbat plecat pe munte, după ciuperci

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul