3 iunie 7:24 PM

Abonare la google news

Universitatea Craiova mai face și afaceri neinspirate! Mihai Rotaru a cerut un milion de euro pe jucător, iar acum îl lasă liber de contract

Universitatea Craiova mai face și afaceri greșite! Lui Mihai Rotaru nu prea i-a ieșit „pasiența” cu unul dintre jucătorii săi. Patronul echipei a cerut un milion de euro pe jucător, iar acum îl lasă liber de contract.

Universitatea Craiova mai face și afaceri neinspirate!

Nemulțumit că antrenorul Marinos Ouzounidis nu a avut ochi pentru el, unul dintre fotbaliștii de la Universitatea Craiova e decis să plece de la formația din Bănie. Nu a bifat nici măcar un minut la prima echipă, fiind trimis la echipa secundă, din eșalonul terț.

În urmă cu trei ani le-a luat ochii oficialilor clubului din Bănie și a bifat chiar 30 de meciuri în tricoul primei echipe, însă asta nu i-a asigurat locul la CSU. Chiar dacă și-a trecut în palmares Cupa României în sezonul 2017-2018. A fost împrumutat la Poli Iași, Chindia și Concordia Chiajna, pentru ca în ultimul sezon să joace pentru echipa secundă a Craiovei. În ciuda promisiunilor că va fi cooptat la prima echipă a Craiovei, Andrei Burlacu s-a pierdut în anonimatul ligii a treia.

Putea ajunge la FCSB sau la FC Botoșani, echipe care se interesau de aripa stângă a Craiovei. Burlacu se putea întoarce în orașul natal, Botoșani. De altfel, jucătorul chiar de acolo venise la Craiova, în 2014. Însă cel care i-a pus frână a fost patronul Mihai Rotaru. Acesta a cerut un milion de euro în schimbul jucătorului său. Astfel, tranzacția a picat, iar acum Mihai Rotaru se poate trezi în situația de a-l lăsa liber de contract. Întrucât Andrei Burlacu e decis să plece de la CSU Craiova.

Universitatea Craiova mai face și afaceri neinspirate! Mihai Rotaru a cerut un milion de euro pe jucător, iar acum îl lasă liber de contractUniversitatea Craiova mai face și afaceri neinspirate! Mihai Rotaru a cerut un milion de euro pe jucător, iar acum îl lasă liber de contract

Andrei Burlacu, de la mare speranță la anonimatul din Liga 3

Dacă în sezonul 2017-2018, la capătul căruia a cucerit Cupa României cu CSU Craiova, Andrei Burlacu era văzut ca un fotbalist de mare perspectivă, acesta s-a „stins” ușor.

Nu a mai avut loc la prima echipă și a fost împrumutat la Poli Iași, Chindia și Chiajna, pentru ca în ultimul sezon să joace în echipa secundă a oltenilor. În așteptarea unui semn de la antrenorii echipei din Liga 1. Semn care nu mai venea. În ciuda faptului că a marcat 15 goluri.

Și cum perspectivele nu sunt prea grozave, Andrei Burlacu e decis să facă ceva în privința carierei sale. Vrea să plece de la CSU Craiova, punându-l pe Mihai Rotaru în situația de a-l lăsa să plece liber de contract. Ar putea plăti acum prețul pentru „lăcomia” din 2018, când a cerut un milion de euro. Până să ia o decizie fermă, Andrei Burlacu și-a luat o perioadă de vacanță și a plecat cu familia în Dubai, informează ProSport.

Născut la data de 12 ianuarie 1997, la Botoșani, Andrei Burlacu este cotat de transfermarkt.com la 50.000 de euro. Dacă i se dădeu șanse și în acest sezon, putea să își treacă din nou în palmares Cupa României. Universitatea Craiova a cucerit trofeul, după finala cu Astra.

Citeste articolul pe PlaySport