vineri 19 noiembrie 6:19 PM

Abonare la google news

Universitatea Craiova e distrusă de accidentări: an încheiat pentru Houri şi Conte! Probleme şi cu Găman

Pentru Universitatea Craiova, finalul de an va fi unul deloc facil, programul fiind încărcat, dar şi dificil, din punct de vedere al adversarilor. După ce şi-au întrerupt seria pozitivă cu eşecul de la Ovidiu, 0-1 cu Farul, pe „juveţii” lui Laurenţiu Reghecampf îi aşteaptă meciuri complicate, începând cu cel din acest week-end, de la Piteşti, contra lui FC Argeş, duminică, de la ora 18.


Vor urma apoi FCSB, FC Botoşani, FC Voluntari, echipe din prima parte a ierarhiei.

Conte s-a operat, Houri are ruptură musculară.


Universitatea Craiova e distrusă de accidentări: an încheiat pentru Houri şi Conte! Probleme şi cu Găman

Dacă timp de aproape o lună, Laurenţiu Reghecampf a avut tot lotul valid şi rezultatele au fost excelente, problemele medicale au început să apară în ultima perioadă şi ele îi vizează pe jucători care au fost transferaţi în acest sezon.

Pentru Antoine Conte şi Lyes Houri anul 2021 a luat sfârşit din punct de vedere al meciurulor. Francezul Conte, care a jucat foarte puţin de când a venit în Bănie, a fost operat recent, la Barcelona, în urma accidentării la gleznă, şi va reveni abia în ianuarie, iar Lyes Houri a suferit o ruptură musculară la unul dintre antrenamente şi va rata, cel mai probabil, restul partidelor de anul acesta.

El ar putea reveni pentru ultimele două meciuri din 2021, dar condiţiile de joc vor fi dificile, cel mai probabil, în preajma Crăciunului, iar craiovenii nu vor risca o recidivă a mijlocaşului împrumutat de la Fehervar.

Reghecampf: „Avem probleme de lot”

Emoţii au fost şi în privinţa lui Valerică Găman, după meciul de la Ovidiu, dar acesta nu are ruptură musculară. Deşi va lipsi la meciul de duminică, de la Piteşti, Găman ar putea fi pe teren la derby-ul cu FCSB, de pe 28 noiembrie.

„Avem probleme de lot, nu este niciun secret. Houri are o problemă, Găman are şi el probleme, din fericire nu este o fractură, dar ei nu sunt refăcuţi. Dar ne descurăm, avem resurse, avem lot bun pentru a-i înlocui. Pentru mine n-a fost o perioadă uşoară, am avut probleme, Screciu şi Câmpanu au avut accidentări, Markovic trece printr-o perioadă grea din viaţa lui, suntem alături de ei, Bancu şi Ivan au fost la naţională, ratarea unei calificări este o problemă, dar trebuie să treacă peste ea”  a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Problemele medicale au abundat la Universitatea Craiova, chiar dacă gruparea are un adevărat conglomerat de preparatori fizici, atât români, cât şi străini. Astfel, Laurenţiu Reghecampf a venit însoţit de colaboratorul său, Bogdan Merişanu. În staff mai sunt doi preparatori fizici străini, portughezul Rui Santos şi scoţianul Ian Coll, dar şi un român, Daniel Ene.

 

 

 

Prosport.ro


Stirile.eu