miercuri 24 noiembrie 6:59 PM

Abonare la google news

Unii dintre traficanții vizați de sutele de percheziții au fost găsiți la cafea. Luați prin surprindere, au amenințat că cheamă Poliția


Cantități importante de droguri, teancuri de bani, saci cu parfumuri și bijuterii, dar și cantități importante de aur au fost găsite deja în timpul sutelor de percheziții care au loc miercuri dimineață în toată țara. Unii dintre suspecți au fost luați prin surprindere și au amenințat că sună la Poliție.


Procurorii DIICOT și polițiștii participă la 47 de acțiuni operative, care vizează activitatea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave. Au loc 457 de percheziții și vor fi puse în executare 367 de mandate de aducere.

Sunt vizate grupări infracționale din Arad, Timiș, Călărași și Constanța. 

Anchetatorii spun că în dosar este vorba de un prejudiciu de milioane de euro.

Unii dintre suspecți au fost găsiți de anchetatori în timp ce își beau cafeaua. Într-o casă din Giurgiu, cei vizați de percheziții au fost luați prin surprindere și, speriați, au început să amenințe că vor chema Poliția.

În operațiunea de aploare sunt vizate fapte de trafic de persoane și de minori, precum și orice forme de exploatare a persoanelor vulnerabile.

Totodată, sunt vizate și grupuri infracționale implicate în săvârșirea altor fapte aflate în competența de investigare a DIICOT care au activat pe teritoriul național sau cu componentă transfrontalieră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : Georgiana Marina


Digi24.ro