miercuri 13 octombrie 5:06 PM

Abonare la google news

Ungaria va prelua 50 de bolnavi români aflați în stare gravă din cauza COVID-19

Anchetă în Egipt, după ce un videoclip în care apar pacienți COVID-19 ce au murit din cauza lipsei de oxigen a devenit viral. VIDEO Sursa: Profimedia


  • Ungaria oferă 50 de locuri în secțiile de Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID din România, anunță Kelemen Hunor.
  • Presiunea asupra sistemului de sănătate crește de la o zi la alta în toată țara, prin urmare Ungaria oferă ajutor în gestionarea crizei, anunță președintele UDMR, Kelemen Hunor.
  • România a înregistrat, miercuri, cel mai mare număr de pacienți internați la ATI.

Ungaria oferă 50 de locuri în secțiile de Terapie Intensivă pentru bolnavii COVID din România, anunță Kelemen Hunor.

Presiunea asupra sistemului de sănătate crește de la o zi la alta în toată țara, prin urmare Ungaria oferă ajutor în gestionarea crizei, anunță președintele UDMR, Kelemen Hunor.


Ne-am consultat de mai multe ori în ultima perioadă cu ministrul ungar al afacerilor externe Szijjártó Péter despre sprijinul pe care îl poate acorda Ungaria României în lupta cu pandemia, astfel că, pe lângă medicamentele necesare tratării infecției cu coronavirus, Ungaria ne oferă acum 50 de locuri în secțiile de Terapie Intensivă din cadrul a două spitale apropiate de graniță, la Debrecen și Szeged pentru bolnavii Covid”, susține Kelemen.

Acesta adaugă că sarcina cea mai importantă este salvarea de vieți omenești: „Însă dacă nu reușim să facem față singuri unei situații dramatice cum este cea de acum, trebuie să cerem ajutor acolo unde știm sigur că vom găsi înțelegere și solidaritate. Ungaria a dovedit, din nou, că este un partener de încredere și îi mulțumim pentru sprijin!”.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !