Abonare la google news

Un videoclip a stârnit revolta românilor. O fetiţă de nouă ani, lăsată de tatăl său să conducă maşina. Bărbatul a filmat şi a postat totul pe reţelele de socializare!

Un videoclip a stârnit revolta românilor. Mai mult decât atât,  imaginile au fost filmate chiar de tatăl copilei, care o și încurajează să calce pedala de accelarație. Polițiștii au văzut imaginile pe rețelele de socializare și s-au sesizat din oficiu.

Un videoclip a stârnit revolta românilor. O fetiţă de nouă ani, lăsată de tatăl său să conducă maşina

Bărbatul inconștient a intrat și live pe Facebook pentru a le arăta și prietenilor virtuali cum îşi învaţă fiica să conducă. Imaginile arată cum tatăl este mai atent la telefon decât la fiica lui de 9 ani care conducea mașina.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și l-au sancționat. Mai mult, în urma cercetărilor, au constatat că acesta trebuia să se afle în carantină

”Polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Secu, bănuit că în seara zilei de ieri ar fi încredințat fiicei sale de 9 ani, din aceeași localitate, un autoturism pentru a fi condus”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru că și-a lăsat fiica la volan și a primit o amendă de 1.000 de lei pentru nu a stat în carantină.

Un incident similar a avut loc în urmă cu două luni. Un copil a fost filmat la volanul unui tractor pe o stradă în comuna Mociu (judeţul Cluj). În imagini se vede un copil care conduce un tractor care pe deasupra nu avea nici plăcuţă de înmatriculare. Băiatul observă că este filmat şi opreşte vehiculul, după care fuge. După apariţie imaginilor, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că a fost demarată o anchetă, spune Adevărul.

Imaginile cu copilul la volanul tractorului au devenit în scurt timp virale. „Welcome to Romania! N-am fost demult în Romania şi multe s-au mai schimbat. Se eliberează permise de conducere şi la minori”, a scris tânărul care a filmat totul.

Tot în judeţul Cluj, un bărbat s-a filmat în timp ce conducea maşina cu copilul în brațe. Fetița, care nu pare să aibă mai mult de un an, se ridică în picioare şi se joacă, la un moment dat, cu volanul.

Citeşte şi: Fiul unor milionari, mort într-un accident înfiorător din Botoşani. Iulian Cojocaru era căsătorit şi avea un copil

Citeste articolul pe RomaniaTV