Abonare la google news

Un tren de metrou de pe Magistrala 4 din București s-a defectat. Garniturile circulă pe o singură linie între două stații

Metrorex informează că, astăzi, începând cu ora 15:25, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară pe o singură linie, în sistem pendulă, între stațiile Jiului și Străulești, din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

“Metrorex informează că astăzi, 02.08.2021, începând cu ora 15:25, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate din cauza apariției unei defecțiuni la un tren în stația de metrou Parc Bazilescu, linia 2.

Pentru continuarea și fluidizarea călătoriilor, circulația trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Jiului și Străulești, pe linia 1.

Călătorii au fost informați despre modificarea circulației trenurilor prin instalațiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor și peroanelor stațiilor de metrou.

Precizăm că în urma acestui eveniment siguranța publicului călător nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, arată un comunicat al Metrorex.

Editor : A.C.


Citeste articolul pe Digi24