3 iunie 8:30 PM

Abonare la google news

Un tânăr şi-a ucis tatăl în bătaie, apoi l-a îngropat în curtea casei

Un tânăr şi-a ucis tatăl în bătaie, apoi l-a îngropat în curtea casei. Crima oribilă s-a petrecut în localitatea Buhuşi, din judeţul Bacău.

Un tânăr şi-a ucis tatăl în bătaie, apoi l-a îngropat în curtea casei

Citeşte şi Ipoteză-șoc cu privire la asasinatul din Arad. Crima ar avea legătură cu traficul de țigări

Potrivit primelor informaţii, tânărul în vârstă de 22 de ani şi-ar fi ieşit din minţi în momentul în care tatăl său i-ar fi spus să-şi ia iubita şi pe cei trei copii ai acesteia şi să se mute din casa părintească.

După ce l-a ucis în bătaie, băiatul l-a îngropat în curtea casei, în locul în care fusese săpată o latrină. După ce le-a spus vecinilor că tatăl său a plecat la muncă în Germania, tânărul a fugit în pădure. Oamenii din zonă au bănuit că ceva s-a întâmplat şi au cerut ajutorul poliţiştilor. În urma percheziţiilor, oamenii legii au descoperit trupul bărbatului în vârstă de 57 de ani.

Poliţiştii l-au pe tânăr găsit abia după trei zile, iar marţi l-au dus în faţa procurorului.

Acesta este acum cercetat pentru omor şi riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii.

Vecinii sunt şocaţi de gestul băiatului.

„Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Cel mai mult din toți copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal și i-a făcut evacuarea. Avea o concubină cu 3 copii și el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tac-su. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii”, a spus o vecină, potrivit ştirileprotv.ro.

Citeşte şi Bărbat găsit mort cu două cuţite înfipte în piept. Crimă şocantă în Maramureş

 

Citeste articolul pe RomaniaTV