sâmbătă 20 noiembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Un tânăr de 28 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bucureşti. Ce a făcut înainte de a recurge la gestul extrem

Un tânăr de 28 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Bucureşti. Înainte de a recurge la gestul extrem, acesta i-ar fi agresat pe soții care l-au găzduit temporar.


Poliţia Capitalei a informat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Secţia 13 a fost sesizată, prin apel la 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia lui au fost agresaţi în locuinţă. Agresorul era un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta își găsea o locuință.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului. Cuplul era ieșit din ocuină, iar în apartament a rămas tânărul de 28 de ani. Uşa de acces în locuinţă era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum. Zona a fost delimitată pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuinţă arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate.


A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare. De asemenea, o ambulanță s-a deplasat la fața locului iar medicii au oferit cuplului îngrijiri medicale.

„În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniştească şi să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul tânărului de 28 de ani.

Cancan.ro


Stirile.eu