Abonare la google news

Un tânăr de 27 de ani a căzut de pe un bloc cu patru etaje și se află în stare critică. Cum s-a petrecut tragedia

Din păcate, vineri dimineață a avut loc o tragedie în Bistrița-Năsăud. Un tânăr de doar 27 de ani a căzut de pe un bloc de patru etaje. Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliției Județean, acesta era în timpul programului de lucru. Tânărul efectua reparații la sistemul pluvial.

Tânărul a căzut de pe un bloc cu patru etaje

Vineri dimineața, tânărul era la muncă, încercând să efectueze reparații la sistemul pluvial al unui bloc. Într-o clipă de neatenție, acesta a alunecat și a căzut de pe blocul înalt de pe 4 etaje. Totul s-a întâmplat pe strada Andrei Mureșanu din municipiul Bistrița – Năsăud. Martorii l-au văzut pe tânăr și au sunat repede la numărul de urgențe 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Citeste si:  Gheorghe Turda, desființat la Pro TV. Cătălin Măruță a rămas cu gura căscată: 'Mincinos și parșiv'

Ajunși la accidentul de muncă, echipajele i-au oferit primul ajutor tânărului. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale în continuare. Bărbatul era conștient atunci când a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Tânărul prezenta multiple fracturi și leziuni.

Bărbatul a fost dus la spital

Tânărul de 27 de ani a fost stabilizat și transportat la UPU – SMURD Bistrița. În cauza a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița – Năsăud. În continuare, se vor efectua verificări în legătură cu lucrările prestate de tânăr la fața locului, la respectivul bloc de locuințe.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Andrei Mureşanu din Bistriţa, un bărbat de 27 de ani a căzut de la înălţime. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Conform primelor date, tânărul ar fi desfăşurat reparaţii la sistemul pluvial al unui bloc de locuinţe, iar la un moment a căzut de pe acoperiş. A fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ.

Citeste articolul pe PlayTech

Citeste si:  Vești bune! Unii dintre români ar putea ieși mai devreme la pensie. Cine sunt cei vizați