3 iunie 7:12 PM

Abonare la google news

Un tânăr de 22 de ani şi-a omorât tatăl și l-a îngropat în curtea casei

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Buhuși, județul Bacău, a fost arestat după ce și-a omorât tatăl în vârstă de 57 de ani. Bărbatul a îngropat cadavrul în curtea casei și apoi a fugit în pădure.

Băiatul este cercetat pentru omor și riscă să-și petreacă următorii 20 de ani în închisoare.

Tânărul s-ar fi certat cu tatăl său care i-a spus să se mute din locuință, cu tot cu partenea sa de viață. Aceștia locuiau împreună cu cei trei copii ai femeii. Băiatul, nemulțumit de decizia tatălui, a reacționat violent, potrivit unei vecine.

„Pe el îl iubea cel mai mult”

Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Cel mai mult din toți copiii pe el îl iubea. A fost proces la tribunal și i-a făcut evacuarea. Avea o concubină cu 3 copii și el asta nu a suportat. De acolo a plecat tot. Că el îl iubea pe tatăl său. De acolo toată ceartă, că el se lua de ea, de copii, a declarat una dintre vecinele familiei pentru Știrile PRO TV.

„Bărbatul i-a aplicat lovituri repetate”

Potrivit sursei mai sus menționate, tânărul le-a spus vecinilor că tatăl lui a plecat să lucreze în Germania. Însă vecinii au devenit suspicioși și au sunat la poliție deoarece certurile dintre tată și fiu erau la ordinea zilei.

I-a aplicat acestuia lovituri repetate, care au condus la deces. Ulterior comiterii faptei autorul a îngropat cadavrul tatălui său în curtea locuinţei, cadavrul fiind descoperit de autorităţile judiciare în data de 29 mai”, a declarat Elena Avorniciţei, procuror criminalist, pentru Știrile PRO TV.

La scurt timp după ce vecinii au cerut ajutorul poliției, criminaliștii au percheziționat locuința și au descoperit trupul victimei, un bărbat de 57 de ani. Tănărul riscă să-și petrească următorii 20 de ani după gratii.

Citeste articolul pe Gandul