Abonare la google news

Un student de 22 de ani s-a aruncat de pe acoperişul căminului

Un student în vârstă de 22 de ani s-a aruncat, vineri, de pe acoperişul unui cămin din Bucureşti. Tânărul era cunoscur ca fiind consumator de droguri.

Un student de 22 de ani s-a aruncat de pe acoperişul căminului

Citeşte şi Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului soţiei sale. Scene şocante de Dragobete

Tânărul de 22 de ani a ameninţat că se aruncă în gol mai bine de trei ore. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog. Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi, potrivit Antena 3.

Citeste si:  Incendiu puternic la Cluj-Napoca: acoperișul unei case a fost mistuit de flăcări

Medicii prezenţi la faţa locului îi acordă tânărului primul ajutor.

Nu se ştie, deocamdată, care este motivul care l-a împins pe tânăr să recurgă la un asemenea gest.

Citeşte şi Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, i-ar fi imobilizat pe cei doi muncitori cu spray paralizant. Ipoteza şocantă a anchetatorilor

Citeste si:  Mesajul de Crăciun al Papei Francisc: „Îi rog pe toţi cei implicaţi în companii, în organizaţii internaţionale, să promoveze cooperarea şi nu competiţia”

Dr Mihai Craiu atrage atenția asupra efectelor negative ale închiderii școlilor: „Tot mai mulţi adolescenţi cu tentative de suicid”

Dr Mihai Craiu, despre tentativele de suicid la adolescenţi. După ce s-a vaccinat împotriva COVID, medicul pediatru Mihai Craiu a subliniat importanţa redeschiderii şcolilor, însă în condiţii de maximă siguranţă.

Medicul a ţinut să precizeze că unul dintre efectele negative ale menţinerii şcolilor închise este creşterea îngrijorătoare a tentativelor de suicid în rândul adolescenţilor, scrie g4media.ro.

Citeste si:  Danemarca renunţă la vaccinul Johnson & Johnson

„Ca medic de urgență, pot să vă spun că am început să vedem tot mai des adolescenți cu tentative de suicid”, a precizat dr. Craiu, subliniind efectele negative ale lipsei socializării, datorate menţinerii şcolilor închise.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV