31 mai 6:06 PM

Abonare la google news

Un șofer român a fost prins că transporta ilegal 10 tone de deșeuri din sticlă. De unde proveneau și unde trebuiau să ajungă

Grănicerii păzesc țara cu oameni puțini și aparatură învechită. Când a fost făcută ultima achiziție pentru echipament Sursă foto: Mediafax Foto

  • Un șofer român a fost prins că transporta ilegal 10.000 de kilograme de deșeuri din sticlă
  • Poliţiştii de frontieră din Giurgiu l-au găsit cu documentele incomplete
  • Deșeurile proveneau din Grecia şi trebuiau să ajungă în judeţul Călăraşi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 10.000 de kilograme de deşeuri din sticlă, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de transfer conform prevederilor legale în vigoare.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un şofer român în vârstă de 32 de ani. Acesta transporta conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din sticlă. Existând unele suspiciuni cu privire la legalitatea transportului sus-menţionat, lucrătorii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Giurgiu din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu”, a transmis, luni, Poliţia de Frontieră.

Deșeurile din sticlă erau proveneau din Grecia şi aveau ca destinaţie o societate comercială situată pe teritoriul României, în judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul transporta cantitatea de 10.000 de kilograme deşeuri din sticlă. Pentru întreaga încărcătură transportată, şoferul automarfarului a prezentat documentaţie de notificare pentru circulaţia transfrontalieră care nu era completă.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews