Abonare la google news

Un secretar de stat a demisionat după ce s-a urcat băut la volan

Secretarul de stat din Ministerul Tineretului și Sportului Oltean Csongor a demisionat, după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

În urmă cu o zi, Oltean Csongor anunța că este în funcție de 100 de zile și că va prezenta detalii despre activitatea sa.

Acesta a avut două postări pe Facebook pe lângă cea în care își anunță demisia.

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. În urma acestui incident el şi-a depus demisia, pe care am acceptat-o şi i-am transmis-o premierului”, a anunţat vineri vicepremierul Kelemen Hunor, lider UDMR.

La rândul său, Oltean Csongor a scris pe pagina sa de Facebook: „Azi dimineaţă am fost oprit de poliţie fiind sub influenţa alcoolului. Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcţia publică şi nu doresc să transmit un mesaj greşit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineaţă a fost să-mi depun demisia din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului”.

Citeste articolul pe Gandul