Abonare la google news

Un român care a fost internat la ATI cu COVID a povestit coşmarul prin care a trecut: Eram prizonier printre morții-vii. M-am trezit legat de mâini și de picioare

Un român care a fost internat la ATI cu COVID a povestit coşmarul prin care a trecut. Acesta a mărturisit că era sedat zile întregi și era nevoit apoi să suporte o stare greu de descris în cuvinte. Până să ajungă într-un pat de ATI, bărbatul a văzut cum moartea răpește pacient după pacient în secția în care era internat.

Un român care a fost internat la ATI cu COVID a povestit coşmarul prin care a trecut: Eram prizonier printre morții-vii. M-am trezit legat de mâini și de picioare încă de pe secție

„Nu m-am așteptat. Mi-a murit un om în brațe – mi-a zis să-l ajut puțin să se ridice și și-a dat duhul, efectiv. L-am lăsat pe pat și am sunat la asistente, pentru că nu aveam buton de panică sau ceva de genul. Există doar niște telefoane pe ușă și mi s-a spus că ele sunt la neutralizare și că nu poate să vină nimeni.

Citeste si:  Bulgaria își închide granițele începând de mâine pentru cei din afara UE. Până când e valabilă restricția

Când au venit l-au găsit pe om înțepenit pe pat acolo. Eu speram că poate mai respiră, dar din păcate omul murise. L-au băgat în sacii negri de Covid – părerea mea e că nu a murit de Covid, pentru că era albastru la față și părea un infarct.

L-am văzut că dă semne de agonie. Omul avea AVC și nu prea vorbise, nu prea se mișcase din pat, era hrănit doar din 3 în 3 ture, efectiv 2 ture nici nu mișcau, nici pampers, nici nimic, și practic eu și cu un brancardier ce ne mai chinuiam să-l ținem pe om în viață.

Citeste si:  FCSB II 1-1. Jucătorii lui Opriţa au dat de pământ cu Octavian Popescu: "Numai aroganţă şi figuri"! Cu ce i-a supărat "perla" lui Becali

Până la urmă a murit noaptea, am încercat să cer ajutor, am ieșit pe hol, am sunat – nimic! Absolut nimic, nici măcar nu mi s-a mai răspuns la telefon. Era 3 noaptea. (…) Tot ieșind desculț pe hol, cred că am răcit, s-au agravat simptomele. Spre dimineață am simțit că mă ia cu frisoane și am simțit febra. Până atunci nu am avut absolut nimic. Și din momentul în care a început să-mi crească febra au încercat să mi-o scadă cu ceva, dar problema era sistemul de lucru: o oră imblau prin saloane, după care trei ore stăteau la neutralizare. Am avut noroc că a venit tura bună și au văzut că am 42 de grade.”, a spus bărbatul pentru Antena 3.

Citeste si:  Scandal cu pumni și picioare în plină stradă, la Buzău. Pieton lovit fără milă de un şofer și lăsat pe mijlocul străzii

Citeşte şi: A trecut un an de când OMS a declarat pandemia COVID: Aproape 120 de milioane de infectări şi peste 2,5 milioane de decese asociate!
 

Citeste articolul pe RomaniaTV

 40 total views