Abonare la google news

Un român a fost bătut în secţia de Poliţie din București! Imagini cu puternic impact emoţional

În spaţiul public au apărut imagini greu de reprodus. În clipul prezentat în spaţiul public se poate vedea cum un tânăr care fusese ridicat de pe stradă este bătut cu bestialitate de oamenii legii. Bărbatul a fost dus de poliţişti la Secţia 16 Bucureși şi a fost încătuşat şi lovit în repetate rânduri.

Citeste si:  Kamala Harris: Mă alătur preşedintelui-ales Joe Biden în a cere ca asaltul asupra Capitoliului şi asupra aleşilor naţiunii noastre să înceteze

Incidentul s-a produs în luna mai 2018, iar victima a fost un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta se afla pe stradă şi a sunat la numărul unic de urgentă 112 după o altercaţie în care au mai fost implicaţi doi bărbaţi care, conform mărturiei tânărului, se drogau. Bărbatul a fsot încătuşat şi bătut de poliţişti.

Citeste si:  IPS Teodosie, despre cei care cad pradă „păcatului masturbării”: Să facă 100 de mătănii, să vedeți cum se potolesc

În aşa zisă apărare, poliţiştii spun că tânărul era sub influenţa alcoolului şi era violent nedorind să meargă la audieri.

Vom reveni cu detalii!

 

Citeste articolul pe BZI