vineri 26 noiembrie 12:39 PM

Abonare la google news

Un român a fost arestat în Italia după ce a furat din locuința bătrânei căreia i-a renovat casa

Un român în vâstă de 23 de ani a fost arestat de carabinieri în seara zilei de 23 noiembrie, după ce a intrat cu chei furate în casa unei bătrâne din localitatea Carosino și a furat 150 de euro.


Tânărul a fost prins de carabinierii Echipajului Mobil Taranto. Acesta a pătruns în apartamentul de la etajul 1 al imobilului utilizând cheile ușii de la intrare pe care le furase cu ceva timp în urmă, când a făcut parte din echipa care a renovat casa bătrânei.

(NU RATA: UN ROMÂN S-A SPÂNZURAT ÎNTR-O ÎNCHISOARE DIN ITALIA! FUSESE ARESTAT PENTRU CĂ ÎȘI BĂTUSE NEVASTA ȘI COPILUL)


Potrivit rotalianul.ro, intrat în locuință fără nicio problemă, românul a furat 150 de euro aflați în sertarul unui dulap din dormitor. Proprietara, o pensionară în vârstă de 73 de ani, dormea într-o altă încăpere.

Un roman a fost arestat în Italia. Ce s-a întâmplat cu complicele lui

Dornic să părăsească rapid apartamentul, tânărul a uitat în acel sertar cheile cu care tocmai deschisese ușa de la intrare. La scurt timp după ce a ieșit din blocul de locuințe, românul a fost arestat de carabinieri pentru infracțiunea de furt calificat.

(NU RATA: UN FOST RUGBIST ROMAN A FOST ARESTAT IN ITALIA PENTRU CA SI-A BATUT SOTIA!)

Potrivit autorităților, infractorul a acționat cu complicitatea unui alt bărbat, plasat, între timp, în arest la domiciliu. Cei doi se aflau de o perioadă bună sub lupa oamenilor legii locali.

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !