17 martie 3:34 PM

Abonare la google news

Un poliţist de 55 de ani din Neamţ a murit în urma infecţiei COVID-19

Un poliţist de 55 de ani, şef al unui post de Poliţie din judeţul Neamţ, a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în urma infecţiei cu SARS-COV-2.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă a colegului nostru, agent şef de poliţie Croitoriu Benoni, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus. În această dimineaţă, poliţistul s-a stins la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie”, a transmis Poliţia Judeţeană Neamţ.

Agentul de poliţie Benoni Croitoriu îşi desfăşura activitatea în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, fiind şef al Postului de Poliţie Gherăieşti din anul 2014.

„Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, a adăugat sursa citată.

Până astăzi, 21.787 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 16.03.2021 (10:00) – 17.03.2021 (10:00) au fost raportate 89 de decese (45 bărbaţi şi 44 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Ilfov şi Bucureşti.

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 8 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 26 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 37 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 13 decese la categoria de peste 80 de ani.

85 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru 4 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.361. Dintre acestea, 1.266 sunt internate la ATI.

Un alt pacient vaccinat cu AstraZeneca a murit. Reacţii adverse dure în cazul altor două persoane

Citeste articolul pe RomaniaTV