Abonare la google news

Un om al străzii a vrut să-și cumpere o șaorma cu un card pe care l-a furat. Un alt individ a încercat să facă o plata online de 900 de dolari

Doi tineri, unul dintre aceștia fiind om al străzii, au încercat să facă  tranzacții cu un card furat, însă naivitatea i-a dat de gol. În nenumăratele încercări de a scoate bani din cont, prima încercare făcută de omul străzii, a blocat cardul. În speranța că va putea beneficia de cardul furat, acesta a încercat să cumpere o șaorma. A fost văzut de un individ care i-a luat cardul. Ce de-al doilea bărbat nu a înapoiat cardul imediat, ci a încercat să efectueze o plată online.

Citeste si:  Un bărbat din Constanța a fost împușcat în plină stradă, după ce a încercat să aplaneze un conflict

Potrivit tion.ro, doi oameni ai străzii au încercat să folosească un card furat în nenumărate rânduri. În noaptea de 5 spre 6 martie, un om al străzii, în vârstă de 22 de ani, din Timișoara, a furat cardul  dintr-un autoturism parcat pe stradă 1 Decembrie 1918, în Timișoara. Imediat,  a mers  la un bancomat și a tot încercat să retragă sume de bani, însă a introdus PIN-ul greșit și l-a blocat.

Un tânăr a vrut să-și cumpere o șaorma cu un card pe care l-a furat

Însă, pentru că nu a reușit să retragă bani, a încercat să plătească o șaorma contactless. Plata nu a fost acceptată, cardul fiind deja blocat.

Citeste si:  Accident mortal: Șoferul beat a fost grav rănit și a încercat să dea vina pe pasagerul decedat

A fost văzut de un individ care i-a luat cardul, cu intenția de a-l returna proprietarului.

Un alt individ, care avea intenția de a-l returna proprietarului, a încercat să facă o plata online de 900 de dolari

Individul, care avea intenția de a-l returna proprietarului, a încercat să facă o plată de 900 de dolari pe platforma Aliexpress.  Tranzacția a fost respinsă.

Citeste si:  Ce scrie pe crucea lui Nelu Ploieșteanu. Rudele, chinuite de durere la înmormântare

Cardul a ajuns, în cele din urmă, la proprietarul său.

Polițiștii timișoreni au dat de urmă celor implicați la scurt timp după ce au fost anunțați despre furtul inițial. Tânărul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv. Oamenii legii îl cercetează acum și pe cel de-al doilea bărbat, care a luat cardul și a încercat să îl folosească pe platforma Aliexpress.

Citeste articolul pe Gandul

 41 total views