Abonare la google news

Un nou scandal în sportul românesc! Fosta mare gimnastă Camelia Voinea intenționează să părăsească definitiv România, alături de fiica sa

Camelia Voinea intenționează să părăsească definitiv România alături de fiica sa, Sabrina Voinea. Noul scandal din sportul românesc a fost anunțat pe Facebook chiar de către fosta mare gimnastă medaliată la Jocurile Olimpice de la Seul.

Fosta mare gimnastă Camelia Voinea intenționează să părăsească România

Camelia Voinea a anunțat pe contul său de Facebook că își dorește să părăsească România alături de fiica sa. Sabrina este o gimnastă care promite foarte mult, iar mama sa Camelia ar fi nemulțumită că nu i se dă voie să-și antreneze fiica. Fosta gimnastă medaliată cu argint la sol în 1998, la Jocurile Olimpice de la Seul, nu-și dorește să lase pe altcineva să o antreneze pe Sabrina și a decis astfel să părăsească țara natală, potrivit prosport.ro.

Caut ofertă în străinătate pentru mine și Sabrina. Dacă până acum le-am declinat acum sunt hotărâtă să le accept. Motivația acestei decizii o voi explica intr o conferință de presă. Detalii vă rog în privat. Vă mulțumesc”, a postat Camelia pe contul ei de Facebook.

Se pare că oamenii n-au așteptat prea mult și i-au sărit în ajutor Cameliei Voinea. Acesta a răspuns la un comentariu subliniind faptul că a primit multe oferte pe care a început deja să le analizeze.

Mulțumesc, este peste așteptări câte oferte am primit în câteva minute.
Le voi analiza cu atenție pe toate și vă voi răspunde.
Mulțumesc”

Nici din punct de vedere personal nu o duce foarte bine. În luna mai, Camelia Voinea anunța că divorțează de cel de-al doilea soț. Se pare că infidelitatea bărbatului a dus la acest deznodământ.

A fost foarte dezamăgită profesional

Pe lângă argintul de la olimpiada de la Seul, cu echipa, și aurul de la Rotterdam, Camelia Voinea a mai strâns în palmares și alte medalii. Printre care un argint european la sol, la Moscova, în 1987.

După retragere, Camelia a devenit antrenoare la Farul, apoi a colaborat la proiectul ”Țară, țară, vrem campioane!”. Doar că nu a mai continuat, fiind dezamăgită de contractul propus de Federația Română de Gimnastică.

Marea bucurie a Cameliei în prezent este faptul că fiica ei Sabrina îi calcă pe urme. A moștenit gena, dar și tenacitatea mamei. Micuța este una dintre cele mai talentate gimnaste din categoria ei de vârstă. Sabrina muncește ore întregi, zilnic. I-a promis mamei – care inițial nu a fost de acord ca ea să-i urmeze pașii, ci mai degrabă să practice alt sport, dar nu de performanță – că va merge, într-o zi, la cel puțin două olimpiade și că îi va aduce acasă și ea medalii olimpice.

Citeste articolul pe PlaySport