31 ianuarie 8:23 PM

Abonare la google news

Un nou protest, după incendiul de la “Matei Balş”. Senatoarea Diana Șoșoacă a forțat intrarea în sediul Ministerului Sănătății: „Mi-au spus să mergem înainte să eliberăm România”

O altă zi de proteste, în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”. La faţa locului este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, această exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane.

La faţa manifestație este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, aceasta exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

Senatoarea Diana Șoșoacă a forțat intrarea în sediul Ministerului Sănătății

”Domnul Voiculescu trebuie să vină la minister, dacă nu este aici. Este obligatoriu. Le mulțumesc tuturor polițiștilor și jandarmilor din sistem. Armata, Jandarmeria și Poliția e cu oamenii din popor. M-au sunat personal. Mi-au spus să mergem înainte să eliberăm România”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, prezentă la protest.

Diana Șoșoacă nu a putut intra în Minister

 

„Trebuie să reușim să intrăm, altfel le mai fac o plângere penală. Decât să intre toată lumea în Minister, nu mai bine intru eu să vorbesc cu ei? E închisă ușa”, a spus Diana Șoșoacă, după ce a forțat ușa Ministerului Sănătății.

Un jurnalist a întrebat-o dacă își asumă să fie arestată.

„Nu au cum să mă aresteze!”, a completat ea.

Lider SANITAS București: „Am vorbit inclusiv cu cei de la Balș care plângeau. Nu își puteau stăpâni plânsul”

Liderul SANITAS București, Viorel Hușanu,  spune că personalul medical, nemulțumit, intenționează să protesteze pe 1 februarie. 

Federaţia Sanitas va protesta pe 1 februarie în Piaţa Victoriei, solicitând autorităţilor realizarea unei strategii naţionale de investiţii în sistemul sanitar, atât în infrastructura spitalicească, cât şi în resursa umană, pentru a evita tragedii precum cea de la Institutul Matei Balş.

Sursa: Gandul