Abonare la google news

Un nou caz Hănescu în tenis: a scuipat și a făcut non-combat la Argentina Open! Benoit Paire, execuții rușinoase în ultimul game | VIDEO

La 10 ani de la incidentul în care românul Victor Hănescu a fost implicat, după ce a scuipat înspre spectatorii de la Wimbledon, francezul Benoit Paire șochează și el lumea tenisului! Paire a avut o atitudine lamentabilă, joi seară, în optimile turneului Argentina Open.

Benoit Paire (29 ATP) a provocat un scandal de proporții în timpul meciului cu Francisco Cerundolo (Argentina, 137 ATP)! Totul a început în setul secund, după o ceartă cu arbitrul: francezul a început să înjure, scuipând în direcția urmei lăsate de minge.

Și mai strigător la cer a fost comportamentul lui Benoit din ultimul game al partidei, la scorul de 6-4, 3-6, 1-5, când acesta a făcut mai multe duble greșeli în mod intenționat. Non-combatul lui Paire va fi, cel mai probabil, aspru sancționat de către ATP.

Citeste si:  Dumitru Dragomir știe ce tipologie de patron îi trebuie lui Dinamo: „Să fie gen Becali!” | EXCLUSIV ProSport Live

Benoit Paire a scuipat și a făcut non-combat la Argentina Open! Francezul a pierdut intenționat ultimul game al meciului

Benoit Paire a făcut circ la Argentina Open, în timpul meciului pierdut cu Francisco Cerundolo! În momentul în care arbitrul de scaun a luat o decizie împotriva sa, spunând că serviciul trimis de Cerundolo a prins linia, Paire și-a ieșit din minți! Francezul în vârstă de 31 de ani a înjurat și a făcut un gest care îi pătează reputația, scuipând urma verificată de arbitru.

Finalul meciului a fost, de asemenea, unul care nu face cinste sportului alb! Benoit Paire a pierdut în mod intenționat game-ul de serviciul, iar copiii de mingi nu au mai știut unde să se ascundă. Vulcanicul Benoit a trimis mingile mult în aut, a făcut non-combat și a cedat partida cu 6-4, 3-6, 1-6.

Un incident similar l-a avut în prim plan pe Victor Hănescu

Incidentul de la Argentina Open amintește de Victor Hănescu, tenismenul nostru făcând gesturi similare la Wimbledon 2010. Hănescu a scuipat înspre mai mulţi fani în setul decisiv cu Daniel Brands, după ce românul a fost victima unor injurii venite dinspre tribună.

Citeste si:  România, unul dintre marii producători de seminţe de floarea-soarelui, va apela la importuri din Argentina

În urma acestui incident, Victor a abandonat meciul la 0-3 în setul 5 și a părăsit terenul de joc. După ce a revăzut imaginile, comisia de la Wimbledon a luat decizia de a-l amenda cu 15.000 de dolari pe Victor Hănescu.

Citeste articolul pe ProSport