10 februarie 7:41 AM

Abonare la google news

Un nou caz de violență domestică: Și-a bătut copilul cu o scândură! Tatăl agresiv a fost reținut (VIDEO)

Un bărbat a fost filmat în timp ce lovește cu o scândură un copil de șapte ani. Este chiar copilul său, iar filmarea a fost realizată în casa familiei. Mama asistă la scenă fără să intervină. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

Imaginile violente au devenit publice, iar polițiștii s-au autosesizat, transmite Mediafax. Incidentul s-a produs în luna ianuarie în comuna suceveană Frumosu. Un bărbat de 48 de ani își lovește repetat copilul de șapte ani cu o scândură. La scena foarte violentă asistă și mama copilului care stă într-un fotoliu și nu intervine.

Mama nu a recunoscut incidentul

Luni, polițiștii au mers la locuința bărbatului și l-au reținut. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie.

Mama nu a recunoscut incidentul și a refuzat să depună plângere. Până la urmă femeia și toți cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportati la un centru de primire în regim de urgență.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Mama copilului trântit la pământ într-un parc din Hunedoara, declaraţii incredibile despre unchiul fiului ei: “Nu este prima dată când îl bate!”

Mama copilului de 13 ani susține că nu este pentru prima dată când fiul ei este bătut de bărbatul care l-a trântit la pământ și care, pe deasupra, îi mai este și unchi puștiului.

Femeia precizează că fiul ei a mai fost lovit în trecut de Alexandru Cobzaru, dar că de această dată s-a întrecut orice limită, motiv pentru care agresorul trebuie să plătească.

“L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și că nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (n.r. cu agresorul), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a declarat femeia, potrivit Antena 3.

Sursa: Gandul