Abonare la google news

Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce muncea. Tânărul a decedat

Un muncitor a murit după ce a fost strivit sub un mal de pământ. Un muncitor, în vârstă de 33 de ani, a decedat după ce un mal de pământ s-a surpat și s-a prăbușit peste el. Salvatorii au intervenit de urgență în ajutorul unui bărbat care a căzut victimă unui accident de muncă.

Accidentul a avut loc la Șendreni, iar la fața locului au fost trimise echipaje de la SMURD și ISU, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Potrivit ISU Galați, un mal de pământ s-a surpat, iar un muncitor de 33 de ani a fost strivit, fiind declarat decesul acestuia, în ciuda eforturilor pompierilor de a-l salva.

La  fața locului au ajuns – din câte se poate vedea din imaginile surprinse în timpul intervenției – mai mulți pompieri, dar și echipaje la SMURD. S-a încercat să se ajungă cât mai repede la victimă, în speranța că omul va putea fi salvat.

Tânărul în vârstă de 33 de ani, care lucra la o rețea de canalizare din Șendreni, a murit. Totul, după ce un mal de pământ s-a surpat, în timp ce omul lucra.

Poliția cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul, urmând a se deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă.

În cazul în care se va dovedi că bărbatul se afla la muncă, cazul va fi investigat și de ITM.

Accident similar și la Vaslui

La începutul lunii martie, se aflase că pompierii din Vaslui interveniseră la rândul lor, cu mai multe echipaje, pentru salvarea unui bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ.

”După extragerea de sub malul surpat, pompierii si echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse de salvatori, în cele din urmă victima nu a putut fi resuscitată”, anunțau, pe 2 martie, reprezentanții ISU Vaslui, via Facebook.

Citeste articolul pe Gandul