Un lider al grupării Sportivilor l-a amenințat pe noul Don Juan din showbiz!

E scandal în lumea interlopă! Noul Don Juan din showbizul românesc a fost amenințat de Vali Nebunul că îl violează. Mai mult, interlopul a și detaliat.

Cel căruia i s-a pus gând rău tocmai s-a făcut remarcat într-un show matrimonial. Unul dintre liderii grupării Sportivilor a anunțat asta pe un site de socializare, totul pentru a se răzbuna, în urma scandalului care a apărut între frații Mircea și Vali Nebunu și un interlop din Oradea, cunoscut sub numele de Romi Neguș. Și asta în condițiile în care Neguș e chiar finul lui Mircea Nebunu! Dar, cu toare acestea, și-a amenințat nașul că îl bate „cu o mână” și chiar ar fi adunat o „armată” de 120 de oameni, pentru a-i ataca pe ”Sportivi” la Turda, unde aceștia participau la o înmormântare, scrie Spynews.ro. (CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE ÎN BRĂILA, UNDE A AVUT LOC O REGLARE DE CONTURI ÎNTRE INTERLOPI! S-A TRAS CU PISTOLUL, S-AU FOLOSIT MACETE ȘI PIETRE ÎN PLINĂ STRADĂ | VIDEO)

Citeste si:  Situație fără precedent în istoria SUA: Trump s-ar putea grația chiar pe el

Liderul grupării Sportivilor l-a amenințat pe noul Don Juan din showbiz!

Pe rețelele de socializare a fost un adevărat război între cele două grupări. Într-o transmisie directă făcută de Vali Nebunu, intrelopul bucureștean i-a reproșat lui Romi Neguș faptul că l-a pus pe Nelson Mondialu să facă live și să-l amenințe. „Ce să ne facă nouă baba aia mucegăită de Nelson? Poate îl violez pe băiatul lui”, a spus Vali Nebunu. Care avea să-și facă o scurtă descriere, pentru a fi mai ”sângeros”: că e este un infractor foarte periculos, care a înjunghiat oameni, a comis tentative de omor, jafuri armate și a organizat bătăi.

Citeste si:  Sărut pasional între două mămici din showbiz. Imaginile sunt aici: ”Să vină pompierii!”

Sursa: Cancan

 5 total views