duminică 26 septembrie 7:01 PM

Abonare la google news

Un jucător emblematic al Rapidului, luat în colimator de fani: „Când i-am avertizat, unii dintre ei m-au înjurat”


Marius Măldărășanu, jucător emblematic al Rapidului în epoca recentă, a fost înjurat de o parte a suporterilor rapidiști, atunci când i-a avertizat că începutul bun de sezon al formației din Giulești ar putea fi doar o iluzie.


Atunci, fostul mijlocaș i-a îndemnat pe suporterii giuleșteni să fie cumpătați și să nu mai pună presiune pe jucători, fiindcă echipa nu va putea ține ritmul acela ridicat până la capăt. Unii dintre fani au luat declarația drept afront și i-au adresat cuvinte de ocară.

Marius Măldărășanu a evoluat pentru Rapid între 1998 și 2008. Are peste 250 de meciuri adunate și peste 25 de goluri. De asemenea, are două titluri de campion cu Rapid, trei Cupe ale României și alte patru Supercupe ale României.

Marius Măldărășanu, dezamăgit de atitudinea unor suporteri de la Rapid

În acest moment, Marius Măldărășanu este antrenorul celor de la FC Hermannstadt, echipă din Liga a 2-a. După opt runde, sibienii sunt pe locul 2, neînvinși, cu 20 de puncte. Primul loc este ocupat de Petrolul Ploiești, cu 21 de puncte.

În ultima rundă, FC Hermannstadt s-a impus la limită, scor 1-0, pe teren celor de la Unirea Slobozia, formație antrenată de Adrian Mihalcea. Imediat după meci, Măldărășanu a fost întrebat de către reporteri și despre situația echipei sale de suflet, Rapid, iar acesta a istorisit un moment nu tocmai plăcut din ultima perioadă.

„Acum ceva vreme, undeva pe site-ul Rapidului, a fost o emisiune a lui Lucian Ionescu şi le-am spus de atunci suporterilor, i-am avertizat. Unii m-au injurat, nu trebuie sa fie suporteri de rezultat, pentru că asta văd că se întâmplă acum. Rapid e o echipă nou promovată, anul acesta de tranziţie este foarte dificil, a început sezonul foarte bine, acum aşteptările sunt mari, dar a apărut reculul”, a spus antrenorul lui Marius Măldărăşanu, după meciul cu Unirea Slobozia.

Marius Măldărășanu a fost un mijlocaș peste media campionatului din România. În 2003, a fost împrumutat la Beșiktaș Istanbul, la cererea lui Mircea Lucescu. De asemenea, are opt meciuri pentru naționala României, între 2000 și 2008.

Ca antrenor, „Măldă” a pregătit prima și a doua echipă de la Astra Giurgiu, dar și Metaloglobus, înainte de ajunge la FC Hermannstadt, în această vară.

Prosport.ro