Abonare la google news

Un inginer din Vălenii de Munte este acuzat de pedofilie

Un inginer din Vălenii de Munte, județul Prahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de către Judecătoria din Vălenii de Munte, fiind acuzat de pedofilie. Bărbatul și-a corupt sexual chiar propria fiică, ani la rând, încă de pe vremea când fata avea mai puțin de 14 ani. Acum are 20 de ani.

Fiica batjocorită nu se mai află în prezent în ţară, iar procurorii fac acum demersuri pentru a o audia şi pe ea. Bărbatul, care lucra în domeniul privat, locuia împreună cu soţia sa, dar şi cu nepoatele sale în Vălenii de Munte.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Adevărul, nu fiica a fost cea care şi-a reclamat tatăl, poliţiştii aflând „prin mijloace specifice” despre batjocorirea sa.

Citeste si:  Eugen Teodorovici a plecat de la Curtea de Conturi și vrea înapoi în PSD: Am plecat în zona privată, după 30 de ani de muncă la stat/ Sunt suspendat din PSD. Dacă voi fi chemat în partid voi da curs imediat unei astfel de chemări

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte nu a făcut publice informaţii cu privire la modul în care a fost prins pedofilul, care și-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. Acesta le-a mărturisit că „nu şi-a dat seama ce nenorocire face”.

Acum urmează ca procurorii să facă o percheziţie informatică a telefonului şi a laptopului pedofilului, în căutarea de imagini foto sau video în care au fost surprinse actele de incest.

Dacă vor fi descoperite astfel de probe, atunci bărbatul va fi anchetat, într-un dosar separat, de către procurorii DIICOT şi pentru pornografie infantilă.

Pedofil reținut în Cluj, după ce părinții dintr-un parc au făcut scut în jurul unei fete molestate. A fost imobilizat de tatăl copilei

Un bărbat care a mângâiat o minoră într-un parc din Cluj, a fost imobilizt de părintele copilei, oamenii legii reținându-l. După ce a fost dus de Poliție la Psihiatrie, acesta a fost eliberat de medici.

Citeste si:  Paul al României, dat în urmărire națională. El este de negăsit după condamnarea la închisoare cu executare în dosarul Ferma Băneasa/ Soția susține că ar fi în Portugalia

Două mămici care au văzut ceea ce s-a întâmplat și care se aflau la distanță pe o altă banca au chemat fetiță lângă ele. Individul a părăsit parcul, o altă mămică l-a urmărit și fotografiat. Între timp fetița și-a anunțat tatăl care lucra în apropiere, iar acesta în câteva minute a ajuns la fetiță.

Mămica care-l urmărea pe individ a intrat în contact telefonic cu tatăl fetei prin intermediul celorlalte mămici din parc căruia i-a comunicat locul în care se află individul (la aproximativ doi kilometri de parc – pe strada Mehedinți, intersecția cu stradă Cioplea).

Citeste si:  Varianta sud-africană a coronavirusului scade eficacitatea vaccinurilor. Anthony Fauci: Mutațiile au un efect diminuator asupra eficacității vaccinurilor

Tatăl fetei a pornit de urgență în căutarea individului și a reușit să-l găsească și să-l imobilizeze, iar ulterior a anunțat Poliția care în doar câteva minute a ajuns la locul anunțat.

Cristina Coarnă, judecătoarea care a eliberat un violator pedofil, suspendată din funcție. Anunțul oficial al CSM

Cristina Coarnă, judecătoarea care a înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu în cazul unui suspect de viol asupra unei minore, a fost suspendată din funcție de CSM pe perioada cercetării disciplinare.

Cristina Coarnă, de la Judecătoria Brăila, a primit în cursul zilei de luni, 22 februarie, verdictul potrivit căruia, până la încheierea procedurii care o visează, este suspendată. Recent, aceasta a eliberat de după gratii un violator pedofil.

Citeste articolul pe Gandul

 58 total views