sâmbătă 5 iunie 9:06 AM

Abonare la google news

Un fost dinamovist a dezvăluit cum poate Dinu Todoran să se impună în fața lui Becali, la FCSB: „Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea!”

Florin Bratu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre ceea ce trebuie să facă Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB-ului, pentru a-și impune ideile în fața lui Gigi Becali.


De-alungul timpului, chiar Gigi Becali a recunoscut faptul că intervine peste deciziile antrenorilor și, cel mai probabil, același lucru se va întâmpla și în mandatul lui Dinu Todoran.

Ultima echipă antrenată de Dinu Todoran (42 de ani) a fost CSM Slatina.


Florin Bratu a dezvăluit cum poate Dinu Todoran să se impună în fața lui Gigi Becali, la FCSB

Fostul „câine” susține că Dinu Todoran va trebui să aibă o comunicare bună și transparentă cu Gigi Becali, pentru a-și pune în aplicare ideile, la FCSB.

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: «Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea». Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate! Cei care au avut succes la FCSB, așa au lucrat!

Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu aveau o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri. Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

Dumitru Dragomir, despre Dinu Todoran

Dumitru Dragomir are o părere bună despre Dinu Todoran, însă este convins că Gigi Becali va continua să se implice la echipă și îl crede pe cuvânt pe patronul de la FCSB când spune că Victor Pițurcă a fost singurul căruia nu a îndrăznit să îi spună ce jucători să introducă pe teren.

„Eu l-am cunoscut pe Todoran. E un antrenor, atâta pot să spun. Steaua are de 10 ani antrenor principal și are antrenor bun. Avea nevoie de un antrenor serios, cuminte, care să îi pună în practică hotărârile lui. Nu știu cât este de bun ca antrenor Gigi Becali, acum își ia Licența PRO. Domne, sunt banii lui, e jucătoria lui, face ce vrea. Acesta e capitalismul. Ce enormal în viața asta și în capitalism? Comunismul nu a fost bun.

Cu puțină minte, poți să fii antrenor bun la Steaua (n.r. FCSB). Eu am fost foarte atent la o declarație a lui: «În afară de Pițurcă, nu a avut nimeni libertate totală». Cu Pițurcă e greu să decizi tu. Pițurcă are personalitate, e și mai în vârstă, nu puteai să te joci.

Mă, voi ați fost atenți la declarația lui Rădoi? A spus: «Schimbați-mă pe mine că eu nu mă schimb». Așa e și cu Gigi Becali, numai că pe el nu poate să îl schimbe nimeni”, a spus Dumitru Dragomir, la Prosport.ro Live.

Prosport.ro


Stirile.eu